Florin Bratu așteaptă reacție de la jucătorii săi, pentru a ieși din pasa neagră. Ce spune antrenorul Aerostarului despre meciul cu Petrolul și reîntâlnirea cu Gigi Mulțescu

Marius ANGHEL 05 Apr. 2019, 15:48 Campionat
Florin Bratu așteaptă reacție de la jucătorii săi, pentru a ieși din pasa neagră.** Ce spune antrenorul Aerostarului despre meciul cu Petrolul și reîntâlnirea cu Gigi Mulțescu

Fără punct obținut în ultimele trei etape, Aerostar se regăsește într-o postură delicată înaintea desfășurării celor trei meciuri programate în șapte zile. Formația băcăuană aflată pe locul 17, retrogradabil, urmează să întâlnească doi adversari dificili, pe Petrolul și CS Mioveni, iar apoi pe Daco-Getica, care îi este contracandidată în lupta pentru menținerea în Liga 2.

Duminică, de la ora 15:00, joacă, acasă, cu Petrolul, una dintre favoritele în lupta pentru promovare, echipa care l-a numit de curând antrenor pe Gheorghe Mulțescu și apoi a câștigat derby-ul cu „U” Cluj. Chiar seria negativă a băcăuanilor a început după eșecul de pe teren propriu cu „Șepcile roșii”, scor 1-2, după un meci bun făcut de jucătorii lui Florin Bratu.

„Ne așteaptă un joc dificil, Petrolul fiind una din aspirantele la promovare. Întâlnim o echipă valoroasă, experimentată, care și-a adus un tehnician de impact, în persoana lui Gigi Mulțescu, pe care îl cunosc bine, deoarece l-am avut și eu ca antrenor. Consider însă că, jucând acasă, avem atuurile noastre și sper să le fructificăm, astfel încât să ieșim din această situație dificilă”, a spus, pentru Deșteptarea, Florin Bratu, despre întâlnirea cu Petrolul și unul dintre foștii lui antrenori.

„Mitralieră” vrea puncte din meciurile cu Petrolul și Mioveni, ca încălzire înaintea jocului cu Daco-Getica, mult mai important în privința luptei pentru evitarea retrogradării. „Până la jocul cu Daco-Getica, pe care este clar că trebuie să-l câștigăm, vom trage tare pentru a lua puncte din cele două meciuri cu Petrolul și Mioveniul. Parcurgem o perioadă delicată, motiv pentru care aștept o reacție pozitivă din partea echipei mele. Avem nevoie de mai mult curaj și de mai multă responsabilitate pentru a nu mai repeta erorile care ne-au costat multe puncte, în special pe final de meci”, a mai declarat Bratu.

Înaintea desfășurării etapei a 28-a, Aerostar se află pe locul 17, cu 26 de puncte, în timp ce Petrolul e pe poziția a 5-a, cu 56 de puncte. Niciuna dintre echipe nu vrea să facă vreun pas greșit, în încercarea de a-și îndeplini obiectivele.

În meciul tur, Petrolul a câștigat cu 5-0 întâlnirea cu Aerostar de pe „Ilie Oană”, golurile fiind marcate de Antonio Cruceru (1), Laurențiu Marinescu (4, 85, 90+1) și Jeroen Lumu (59).

Marius ANGHEL 05 Apr. 2019, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă