Florentin Rădulescu crede că Academica mai are șanse la Liga 1: „Nu vă pierdeți speranțele în noi”

Mihai Andries 25 Mar. 2015, 11:00 Campionat

Sâmbătă, Stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale va găzdui meciul din ultima etapă a returului dintre Academica Argeș și ACS Berceni, o partidă pe care elevii lui Ciprian Urican sunt obligați s-o câștige dacă vor să se mențină în „coasta” liderului FC Voluntari, formație ce pare la momentul acesta principala favorită la promovarea în primul eșalon. Sâmbătă, argeșenii au făcut un pas greșit de care nu aveau nici cea mai mică nevoie, împiedicându-se în deplasare. Au pierdut cu 1-2 în fața celor de la SC Bacău și speranțele de promovare par să se fi spulberat, într-o oarecare măsură. În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul de portari al argeșenilor, Florentin Rădulescu, și jucătorul Milos Deletic au vorbit despre partida precedentă, precum și despre șansele pe care consideră ei că le mai are echipa pentru a ajunge în Liga I.

„Ne vom lupta până la capăt”

Antrenorul Florentin Rădulescu contestă terenul greu pe care echipa a jucat sâmbătă și spune că partida următoare trebuie câștigată cu orice preț: „Am suferit sâmbătă o înfrângere dureroasă la care nu ne așteptam. Însă, văzând condițiile în care s-a desfășurat jocul, iar aici mă refer la aspectul deplorabil al gazonului, pot spune că nu mă surprinde scorul. Orice se putea întâmpla, pe teren forțele s-au echilibrat și nu au mai contat calitățile jucătorilor. A câștigat echipa care s-a adaptat mai bine la condițiile terenului. Ne pare rău de înfrângere, suntem bulversați, ne apropiasem la patru puncte de FC Voluntari, iar acum distanța s-a mărit din nou la șapte. Noi sperăm în continuare. Sâmbătă vom juca acasă, pe un teren de fotbal, cu Berceniul și meciul trebuie câștigat cu orice preț. Meciul de la Bacău nu trebuia să aibă loc pe un astfel de teren. Eu cred că se poate rezolva promovarea, în ciuda momentului greu pe care-l traversăm pentru că vine play-off-ul. Ne vom lupta până la capăt, până în ultima clipă”.

Rădulescu are, de asemenea, și un mesaj către suporterii argeșeni: „Eu am jucat la FC Argeș un an, cunosc bine publicul de aici, există tradiție pentru fotbal și este normal ca pretențiile să fie foarte mari. Îi așteptăm în continuare pe suporteri alături de noi, cât mai mulți, pentru a ne încuraja și a crede în noi până la final. Băieții vor să joace cât mai bine pentru a atrage cât mai mulți spectatori la stadion. Să nu vă pierdeți speranța în noi!”.

„Fiecare meci, ca o finală”

Fotbalistul sârb Milos Deletic reclamă și el terenul greu de la Bacău și spune că este optimist în continuare: „Nu am jucat deloc rău în etapa trecută, la Bacău, terenul a fost principalul adversar. Nu am avut noroc la finalizare. Mergem mai departe, trebuie să batem Berceniul sâmbătă și să  mergem în play-off; acolo mai avem două meciuri directe cu cei de la FC Voluntari, plus multe etape. Dacă jucăm fiecare meci ca o finală, putem promova”.

Sursa: Ziarul Argeșul

Mihai Andries 25 Mar. 2015, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă