Florentin Petre speră ca publicul sucevean să compenseze minusurile echipei și să o împingă de la spate în jocul cu Brăila. „Îmi doresc din toată inima să începem anul cu o victorie”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2018, 16:15 Campionat
Florentin Petre speră ca publicul sucevean să compenseze minusurile echipei și să o împingă de la spate în jocul cu Brăila.**

După o iarnă agitată, în care Florentin Petre nu a putut să își pregătească prea bine jucătorii și nu i-a văzut în multe meciuri amicale, Foresta Suceava își reia, în weekend, meciurile oficiale și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Sâmbătă, de la ora 11:00, Foresta joacă pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, o altă echipă cu probleme în clasament, însă care în această perioadă de pregătire a fost mult mai organizată.

Diferența dintre cele două echipe este de două puncte, în favoarea Forestei, iar antrenorul Florentin Petre știe că rezultatul înregistrat sâmbătă este foarte important. „Îmi doresc din toată inima să începem anul cu o victorie. Ne așteaptă un prim meci greu, în compania unei echipe omogene, cu jucători care au trecut pe la Liga 1 și care, în plus, a făcut și câteva transferuri bune în pauza de iarnă. Cu siguranță, Dacia Unirea Brăila vine să câștige la Suceava, mai ales că este un meci care va conta în lupta pentru evitarea retrogradarii”, a declarat, citat de gazetasv.ro, Florentin Petre, în conferința de presă de dinainte meciului de sâmbătă.

Chiar dacă la Suceava vremea este foarte rea, iar în această săptămână administratorii stadionului au muncit din greu pentru a îndepărta stratul gros de zăpadă de pe gazon, fostul dinamovist așteaptă cât mai mulți suporteri în tribune, pentru a împinge echipa de la spate.

„Se anunță foarte frig la ora meciului, dar îmi doresc să vină cât mai multă lume la stadion, iar publicul să ne împingă, daca se poate, spre victorie. Sunt trei puncte foarte importante puse în joc și avem nevoie inclusiv de sprijinul suporterilor pentru a le câștiga”, a mai spus Florentin Petre.

Pentru meciul de sâmbătă, Foresta va miza pe 21 de jucători, dintre care nouă sunt noutăți. În lot există un singur portar, Răzvan Began, astfel că va apela la un junior pentru a avea rezervă. „Mai suntem în căutarea unor jucători liberi pentru posturile de portar, fundaș central și fundaș stânga”, a precizat Petre.

Transferurile Forestei pentru partea a doua a sezonului: Ivan Makriev, Moussa Kanote, Vlad Opriș, Paul Mateciuc, Loic Kharoubi, Oleg Lupușor, Mihai Musea, Robert Martin și Daniel Nedelcu.

În această iarnă, Dacia Unirea Brăila a semnat cu: Marian Anghelina, Tudor Țăranu, Alin Manea, Raul Vitan, Alexandru Nicola, Alexandru Gîț, Sorin Sima, Jurgen Dushkaj, Paul Botaș și Hamza Ben Abda.

Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 23 Feb. 2018, 16:15 Campionat
Pe aceeași temă