Florentin Petre revine ca antrenor în Liga 2. Echipa cu care tocmai a semnat

Marius ANGHEL 27 Aug. 2018, 17:26 Campionat

Rămasă fără antrenor principal cu două zile înainte de meciul cu Academica Clinceni, acolo unde sâmbătă a fost umilită cu 7-0, Dacia Unirea Brăila și-a numit astăzi un noul conducător al băncii tehnice. Gruparea de la Dunăre a bătut palma cu dinamovistul Florentin Petre (42 de ani), antrenor care ultima dată a pregătit o altă echipă cu probleme financiare, Foresta Suceava.

Liber de contract după ce în vară s-a despărțit de Foresta Suceava, echipă pe care nu a reușit să o salveze de retrogradarea în Liga 3, Florentin Petre a acceptat să revină ca antrenor în Liga 2, chiar dacă misiunea pe care o va avea la noua sa echipă se anunță una la fel de grea ca și precedenta. Fostul mijlocaș preia un club care abia s-a înscris în această ediție a eșalonului secund, are un lot slab și un buget care, momentan, nu-i permite să își facă prea multe speranțe de schimbare în bine.

„🔖 FLORENTIN PETRE a semnat cu Dacia Unirea Brăila!
📌 Noul antrenor al clubului nostru este născut pe 15 Ianuarie 1976, la București, fiind unul dintre cei mai importanți fotbaliști din România!
👌 A evoluat în cariera sa in peste 400 de meciuri, considerat unul dintre cei mai iubiți jucatori ai clubului Dinamo București – unde a fost legitimat 12 ani!
🇷🇴 Florentin se înscrie, de asemenea, si pe lista fotbaliștilor cu peste 50 de prezențe în echipa națională a României, pentru care a și marcat de 6 ori!
💪🏻 Bine ai venit, Florentin Petre! MULT SUCCES!
🔵⚪️ DUB!”
, sună comunicatul clubului Dacia Unirea Brăila de numire al lui Florentin Petre ca antrenor principal.

Florentin Petre și-a început cariera de antrenor ca „secund” al lui Cornel Țălnar, fie la Dinamo, FC Brașov sau Luceafărul Oradea, iar ca „principal” le-a condus până acum pe Dinamo II, în Liga 3, și Foresta Suceava, în Liga 2.

În primele patru etape ale noului sezon, Dacia Unirea a obținut două înfrângeri, 1-2 cu Ripensia și 0-7 cu Clinceni, și două remize, 2-2 în deplasare cu ACS Poli și 0-0 acasă cu UTA. Cu cele două puncte acumulate, gruparea brăileană se află pe locul 18 din 20 în Liga 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă pe teren propriu cu Sportul Snagov.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 27 Aug. 2018, 17:26 Campionat
Pe aceeași temă