Florentin Petre cere mai mult respect din partea FRF. Ce l-a supărat pe fostul internațional și cum crede că poate scăpa Foresta de ultima poziție din Liga 2

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 16:31 Campionat
Florentin Petre cere mai mult respect din partea FRF.** Ce l-a supărat pe fostul internațional și cum crede că poate scăpa Foresta de ultima poziție din Liga 2

Foresta a pierdut o bună șansă de a urca în premieră deasupra locurilor retrogradabile ca urmare a eșecului înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara, scor 1-2, într-un joc contând pentru prima etapă din retur. Mai mult, acest rezultat nefavorabil a avut darul să-i arunce din nou în coada clasamentului pe suceveni, singura lor speranță de a scăpa pe perioada vacanței de iarnă de „lanterna roșie” fiind un rezultat pozitiv în ultima partidă oficială din 2017, care va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu ASA Târgu Mureș.

„Trei puncte în confruntarea de la Târgu Mureș ne-ar ajuta foarte mult. Ne pregătim așa cum trebuie și sper să avem mai mult noroc, pentru că, după părerea mea, nu meritam să pierdem duelul cu Ripensia. Supărarea mea este legată și de faptul că suntem obligați să jucăm în condiții improprii, de iarnă veritabilă. Rămân la părerea că nu ar fi trebuit să se mai dispute în acest an primele două etape din retur. Nu mai puțin de 15 cluburi am solicitat acest lucru, însă nu s-a ținut cont în vreun fel de părerea noastră. Cred că ar trebui să fim mult mai respectați”, a declarat antrenorul Florentin Petre.

Când a luat această poziție, tehnicianul Forestei s-a gândit în mod cert și la subțirimea lotului grupării sucevene, care nu va putea conta nici pentru întâlnirea de la Târgu Mureș pe mai mulți titulari. Astfel, Andrei Cerlincă, Alessandro Masella, Alexandru Belevschi și Eridson Mendes sunt suspendați, în vreme ce utilizarea lui Pavel Secrier stă sub semnul întrebării din cauza unei accidentări.

Înaintea desfășurării etapei a 21-a, ultima din acest an, Foresta se află pe ultimul loc, al 20-lea, cu 17 puncte, în timp ce ASA Târgu Mureș e pe locul 8, cu 31 de puncte. Prima echipă aflată deasupra locurilor retrogradabile este Metaloglobus București, cu 19 puncte, însă aceasta e la egalitate cu Știința Miroslava, care e pe loc ce duce în Liga 3.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 16:31 Campionat
Pe aceeași temă