Firțulescu nu mai vrea să audă de Marțian: „UTA, spre faliment”

Mihai Andries 26 Dec. 2013, 07:00 Campionat
Firțulescu nu mai vrea să audă de Marțian:**

Ca toți colegii săi de la Arad, Dragoș Firțulescu a avut parte de o toamnă grea la UTA, pentru care a jucat pe gratis. „Nu mă așteptam ca Marțian să ne dea banii, nici nu vreau banii lui. Nu mai e în măsură să vorbească despre UTA, că nu mai are nicio funcție la club. E inadmisibil ca un jucător să nu ia niciun ban în 4 luni și să stea fără bani de sărbători. La meciul cu FC U Craiova am jucat cu întindere și am făcut injecții pe banii mei, deși eram pasibil de o accidentare mai gravă” povestește Firțulescu.

Mijlocașul de bandă stânga crede că UTA poate ajunge la faliment. „A fost un tur foarte greu, ne-am întâlnit cu o săptămână înainte să înceapă campionatul, au fost condiții grele. Așa cum am stabilit cu antrenorul, o să mă prezint la echipă în data de 10 ianuarie, acolo vom decide ce se va întampla. Daca nu se întâmplă nimic bun, e probabil falimentul echipei și o să vedem ce facem, e greu să continui așa.. „.

Mijlocașul echipei UTA, Dragoș Firțulescu a ajuns acasă, la Băilești-Dolj, unde petrece Crăciunul. „Sunt acasă, cu părinții, dar totuși îmi lipsește cineva foarte drag. Transmit sărbători fericite tuturor fanilor echipei UTA, dar și tuturor celor implicați în fotbal”.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 26 Dec. 2013, 07:00 Campionat
Pe aceeași temă