Firțulescu, Geantă și Ionescu au părăsit Vâlcea

Adrian MUJEA 09 Jul. 2016, 21:46 Seria 2
Firțulescu, Geantă și Ionescu au părăsit Vâlcea

Deși prezenți la reunirea de la începutul săptămânii, trei dintre jucătorii care au activat în sezonul trecut la CSM, Dragoș Firțulescu, Alexandru Ionescu și Dragoș Geantă nu și-au prelungit acordurile cu echipa vâlceană.

Cel mai sonor nume din lotul vâlcenilor din sezonul trecut, Dragoș Firțulescu a rămas dezamăgit de oferta modestă din punct de vedere financiar pe care a primit-o și a refuzat să semneze. „Mulțumesc mult conducerii, colegilor, staff-ului, suporterilor și nu în ultimul rând prietenilor, care m-au adus pe un drum bun, în care eu sper să îmi găsesc ceea ce îmi doresc. Vâlcea a devenit a doua mea casă, unde vreau să mă stabilesc cu familia mea. Le doresc să promoveze și mult noroc, pentru că, fără noroc, nu au nicio șansă, chiar dacă sunt jucători de valoare și au un viitor frumos”, a spus Dragoș Firțulescu. În sezonul trecut, olteanul a evoliat în 28 de meciuri pentru CSM, reușind cinci goluri.

Fundașul stânga Alexandru Ionescu (22 ani) nu a continuat nici el la CSM. „Sunt puțin trist, la Vâlcea au fost momente frumoase, este un grup bun. Pentru mine, important este să merg undeva unde să joc„, a explicat Alex Ionescu, care a evoluat sezonul trecut în 11 meciuri pentru alb-albaștri.

Portarul Dragoș Geantă (24 ani) a avut evoluții bune în cele cinci meciuri în care a fost folosit sezonul trecut, dar nu va continua în Zăvoi. Geantă a stat o bună parte din sezon pe tușă, după ce a suferit o ruptură musculară. Fratele său, Bogdan Geantă a refuzat și el deocamdată să prelungescă acordul cu CSM, anunțând că va lua o decizie zilele viitoare.

Anterior reunirii, mai părăsiseră echipa deja echipa, fiind la final de contract, portarul Fildan și jucătorii I. Stoica (la Mioveni), Ludușan (Tg. Mureș), Dâlbea (Hermannstadt), Neagoe (Chindia), Voinea, Artean și Trabalka, ultimii doi fiind la finalul împrumuturilor.

 

 

Adrian MUJEA 09 Jul. 2016, 21:46 Seria 2
Pe aceeași temă