FC UTA SA nu a fost programată la Motru și pierde la „masa verde”. Sâmbătă riscă excluderea din campionat

Marius ANGHEL 27 May. 2014, 22:42 Seria 2

De la bunăstarea anunțată de Adrian Marțian la începutul săptămânii în Calea Aurel Vlaicu, s-a ajuns la prima neprogramare în campionat. Cel care se pretinde patronul FC UTA SA, plin de bani și mașini scumpe, nu a găsit prin borsetele lui celebre 3500 de euro pentru a achita măcar două dintre cele cinci baremuri de arbitraj restante. Dorin Micșa și Cătălin Barbu au tras cât au putut de stăpânul lor, însă de unde nu e, nici Dumenezeu nu cere.

Comisia de Competiții a tot așteptat banii de la Marțian până marți, în jurul orei 17, dar, cum aceștia nu au mai venit, a anunțat oficial că „alb-roșii” pierd la „masa verde” confruntarea de mâine cu gorjenii. Iar, sâmbătă, dacă situația persistă, arădenii nu vor avea drept de joc nici cu Olimpia Satu Mare, pe teren propriu, iar la două neprezentări vor fi automat excluși din campionat.

Prin urmare, UTA nu se mai pune pe drumuri către Motru mâine, când – probabil – conducerea ar fi apelat din nou la echipa de juniori a lui Sandu Gaica. Seniorii ar fi evoluat și ei, dar numai dacă Marțian și-ar fi cerut public scuze față de ei pentru acuzațiile de blat lansate sâmbăta trecută, iar Cătălin Barbu și-ar fi retras plângerile depuse la Poliție pentru așa-zisele amenințări cu bătaia primite acum două săptămâni din partea jucătorilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 May. 2014, 22:42 Seria 2
Pe aceeași temă