Firțulescu e ofertat din Cipru, dar opțiunea sa rămâne UTA: „O să țin cont de ceea ce se va întâmpla pozitiv la Arad”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 00:19 Campionat
Firțulescu e ofertat din Cipru, dar opțiunea sa rămâne UTA:** „O să țin cont de ceea ce se va întâmpla pozitiv la Arad

Decarul „Bătrânei Doamne” a confirmat parțial forma bună arătată la Târgu Mureș, aflându-se la originea a trei-patru faze periculoase ale arădenilor.

Firțulescu a fost și cel care a recentrat la penalty-ul acordat de Dan Dreve și transformat de Popescu. Mijlocașul de buzunar rămâne fără gol marcat în acest campionat pentru „alb-roșii”, dar asta nu ar fi o mare problemă. „Îmi pare puțin rău că nu am marcat, dar îmi pare și mai rău că nu am câștigat mai multe puncte. Era bine să scoatem mai mult măcar din acele meciuri în care am pierdut în minutele de prelungire. Sperăm ca în retur ghinionul să nu se țină scai de noi”, a precizat Firțulescu.

Din luna ianuarie, fostul craiovean intră în ultimele luni de contract și chiar ar putea pleca mai repede de la echipă dacă va renunța la salariile restante. „Am o ofertă din Cipru, dar vreau să mă întorc la Arad. UTA este prima mea opțiune. O să țin cont de ceea ce se va întâmpla pozitiv la Arad, dar și de ceea ce va face antrenorul Trică”, a mai punctat utistul, care a vorbit cu părere de rău și despre situația grea de la club și implicit de cea a fotbaliștilor. „Este trist că plecăm în vacanță așa cum plecăm. Fără victorie în ultima lună și apoi, după cum știiți, și fără bani. E urât și trist, dar ăsta e fotbalul zilelor noastre, iar noi ne-am făcut fotbaliști. Păcat, pentru că majoritatea jucătorilor s-au dăruit pentru acest club, au făcut multe sacrificii”, a precizat Firțulescu.

Întrebat dacă cele două prime de joc date din sponzorizări jucătorilor în această săptămână nu mai îndreaptă puțin balanța, utistul a explicat următoarele: „Credeți că o primă de 5-6 milioane de lei vechi ne poate face fericiți, când noi toată toamna am luat 75% dintr-un salar? Fiecare dintre noi are o familie acasă, nu poate să meargă doar cu acești bani la ea. Am luat ceva bani de drum și chiriile ce trebuie să le plătim gazdelor de la Arad. În contract avem prevăzuți 100 de euro pentru chiria lunară, dar mai trebuie să punem de la noi pentru a avea unde sta”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 00:19 Campionat
Pe aceeași temă