Ferfelea: „Am uitat de banii de la Sportul”

Mihai Andries 14 Oct. 2013, 11:36 Campionat
Ferfelea:**

Viorel Ferfelea (28 de ani) a plecat liber de contract de la Sportul, dar și-a luat gândul de restanțele salariale care trebuie să le primească de la Vasile Șiman

Viorel în sfârșit ai început să joci din nou. Te-ai acomodat la Craiova?
M-am acomodat foarte bine. Până în momentul de față totul este bine. Exact cum mă așteptam, avem echipă bună și încet, încet vom urca și în clasament.

Ești în formă, două meciuri, două goluri…
Importante sunt victoriile, nu cine marchează. Vreau să facem cât mai multe puncte pentru că avem obiectiv câștigarea seriei.

Poate CSU Craiova să atace promovarea?
Avem șanse mari să promovăm. Avem o echipă foarte bună cu jucători valoroși și în etapele următoare se va vedea acest lucru și mai mult.

Cum te-au convins cei de la Craiova să semnezi cu ei?
Aici este un proiect foarte serios, este stabilitate din toate punctele de vedere. Nu am stat foarte mult pe gânduri, am semnat imediat.

„Vrem suporteri mai mulți!”

Cum vezi problema divizării fanilor în Craiova?
Pe mine mă interesează să jucăm fotbal și să vină oamenii la stadion. Nu mă deranjează dacă mai este încă o echipă, rivalitatea este frumoasă. Sper să avem tot mai mulți fani odată cu trecerea etapelor.

La Craiova este diferit față de Sportul. Nu te sperie presiunea suporterilor?
Mie imi place să joc cu public în tribună, să fie stadionul plin. Până la urmă fotbalul  se joacă pentru suporteri. Când ai în spate o tribună plină, te ajută să câștigi un meci mai ușor.

Ai rezolvat problemele cu Vasile Șiman?
Cu Sportul am încheiat totul. Am plecat liber, dar trebuie să recuperez niște bani, însă sunt șanse mici să-i mai văd vreodată. Am și uitat de ei.

 

Articol scris de Victor STOICESCU

 

Mihai Andries 14 Oct. 2013, 11:36 Campionat
Pe aceeași temă