Ferdi Ghenciu ratează și meciul Farului cu Dinamo II

Mihai Andries 02 May. 2013, 09:36 Campionat
Ferdi Ghenciu ratează** și meciul Farului cu Dinamo II

Absent în partida pe care FC Farul a jucat-o, pe 20 aprilie, cu Dunărea Galați, tânărul mijlocaș Ferdi Ghenciu (17 ani) va rata și confruntarea de vineri, 3 mai, de la Constanța, cu Dinamo II. Fotbalistul a început pregătirea, însă doar cu alergări ușoare, astfel că va mai dura până va fi apt de joc. În săptămâna partidei cu Dunărea Galați, la un antrenament, Ghenciu a fost lovit de Fuchs la gambă. Inițial, puștiul a fost suspect de ruptură musculară, dar se pare că a fost vorba doar de o contractură foarte puternică.

În partida cu Dinamo II va reveni, dintre accidentați, fundașul dreapta Birău, iar atacantul Ovidiu Stoianof este incert. Vârful a început și el pregătirea, sperându-se că va fi recuperat până la ora jocului. Stoianof s-a accidentat vineri, cu o zi înaintea amicalului FC Farul – CS Eforie 7-0, când un coleg a intrat prin alunecare, din spate, cauzându-i probleme la glezna dreaptă.
Partida Farul – Dinamo II începe la ora 11.30. În clasament, „marinarii” ocupă ultimul loc, 13, cu 13 puncte, în vreme ce formația bucureșteană se află pe poziția a noua, cu 19 puncte.

„Pentru noi, în situația în care suntem, toate meciurile sunt decisive. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte. În plus, stăm și la mâna altora. Cu cât trece timpul și nu acumulăm puncte, cu atât problema devine fără ieșire. Însă noi sperăm să o învingem pe Dinamo II, iar la final să evităm retrogradarea”, a declarat Ion Răuță, antrenorul principal al Farului.
În aceeași etapă a 24-a, Săgeata Năvodari joacă pe terenul lui CS Otopeni, joi, de la ora 15.00. Partida constituie un veritabil derby pentru promovare, gazdele ocupând locul trei, cu 35 de puncte, iar Săgeata fiind clasată pe patru, cu 34 de puncte.  

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 02 May. 2013, 09:36 Campionat
Pe aceeași temă