Felix Grigore: „Nu ar fi rău să obținem trei puncte cu Vâlcea și unul cu Mioveni”

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 16:30 Campionat
Felix Grigore:**

Directorul executiv al Universității Craiova ar vrea maximum din partidele programate în această săptămână, dar se declară mulțumit și cu patru puncte acumulate, cu condiția ca victoria să fie obținută împotriva celor de la Vâlcea.

Felix Grigore a vorbit despre programul Universității din această săptămână la emisiunea Divizia Locală de la Digi24. Oficialul Craiovei consideră că miza jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea este puțin mai mare decât cea a partidelor precedente întrucât adversarul de miercuri e una dintre candidatele clare la play-off.

„Din punctul meu de vedere nu diferă prea mult de celelalte, pentru că toate echipele se mobilizează altfel împotriva Craiovei. Are puțin mai multă importanță prin prisma faptului că Vâlcea va intra în play-off. Ei vor veni să joace, pentru că și pentru ei punctele sunt importante. Sper să nu le obțină, iar cele trei puncte să rămână la noi”. În ceea ce privește oponentul de sâmbătă, Felix Grigore a spus: „Mioveni este o echipă cu fluctuații. Pentru noi va fi o deplasare grea. Ne dorim șase puncte din aceste două partide, dar nu ar fi rău nici dacă am lua trei cu Vâlcea și unul cu Mioveni”.

După nouă etape scurse din campioant, Felix Grigore și-a făcut o idee despre cine se va bate la promovare: „Cinci dintre cele șase echipe din play-off se cam știu – cele două din Craiova, Bistrița, Târgu Mureș și Vâlcea. Pe al șaselea loc se bat, după părerea mea, Reșița, Satu Mare și Oltul Slatina. E greu să mai apară surprize”.

Despre situația lui Viorel Ferfelea, conducătorul Universității a spus: „E acasă, nu mai este în spital. Lucrurile merg bine pentru el, și implicit pentru noi ca și club. Dacă ați observat, cei patru jucători transferați în această toamnă nu au jucat niciodată împreună. Cel mult au fost trei dintre ei pe teren, doar 2 minute, până când a luat Izvoranu cartonașul roșu. Așa că forța grupului va fi categoric mai mare, atunci când Ovidiu îi va avea pe toți la dispoziție”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă