FCM Dunărea a zburdat în fața brăilenilor

FCM Dunărea** a zburdat în fața brăilenilor

Deși măcinată de probleme financiare uriașe, cu jucătorii neplătiți din decembrie anul trecut, FCM Dunărea are un început de play-out de senzație, cu șapte goluri marcate în primele două etape și niciunul primit. După victoria de săptămâna trecută cu 3-0 la Suceava, echipa gălățeană a menținut același ritm și a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, cu 4-0 în fața celor de la CF Brăila, în condițiile în care jucătorii au refuzat să intre în cantonament și s-au adunat la stadion în dimineața meciului.

Misiunea le-a fost ușurată și de șubrezenia defensivei brăilene, Marius Matei profitând din plin. În minutul 7 a țâșnit dintre fundașii centrali adverși, a rămas singur cu portarul și a finalizat lângă bară, reușind dubla în minutul 18, când a fost lăsat din nou singur cu portarul de marcajul superficial al lui Ivan, nu i-a reușit din plin voleul dar a deviat de ajuns pentru a impinge mingea în poartă.

Pentru 3-0 a înscris superb Neagu, pe contraatac, cu un șut plasat perfect la colțul lung, de la colțul careului.

În repriza secundă a fost rândul lui Bâtfoi (min. 63) să fie răsplătit pentru insistență, împingând în poartă la un șut ratat al lui Neagu, care se ducea pe lângă, ajutat și de ezitarea portarului brăilean.

Astfel, Dunărea a egalat în clasament pe CF Brăila și s-a apropiat la un singur punct de locul trei, de pe care nu se mai retrogradează, poziție pe care se află Rapid CFR Suceava, echipă învinsă în această etapă la Buzău, de Gloria, scor 3-2.

DUNĂ‚REA GALAȚI
CF BRĂ‚ILA
4-0

M. Matei ”7, ”20, C. Neagu ”28, Bâtfoi ”63

C. Costea – L. Radu, Bg. Panait, I. Ursu, So. Cucu – Sfrijan (Vraciu ”73), V. Ion, Gohoreanu (St. Cucu ”65) – Bâtfoi, M. Matei (cpt.)(Moroșanu ”58), C. Neagu
Antrenor: Costel Enache

Comănescu – Petean, Spiridon (Cr. Vlad ”46), L. Ivan, Necoară – C. Roșu, Ochia, Frunză (cpt.), Cl. Ionescu (Stîngaciu ”66), M. Dima (G. Iordache ”24) – Ad. Câmpeanu
Antrenor: Alin Pânzaru

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă