FCM Dorohoi continuă seria victoriilor și după meciul cu ACS Berceni

Andrei Birta, Marius ANGHEL 16 Oct. 2014, 15:38 Campionat

FCM Dorohoi continuă seria pozitivă în Liga 2, miercuri reușind cea de-a doua victorie consecutivă, scor 2-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a 8-a. Moldovenii au trecut de această dată de ACS Berceni prin golurile lui Luca (20) și Sandu (66).

Prima repriză a început cu ACS Berceni în atac, având prima mare ocazie de a deschide scorul în minutul 8, când Alex Marin a lovit puternic mingea cu capul, însă aceasta a trecut puțin pe lângă buturi. Oaspeții au continuat să forțeze, însă Listaru a făcut minuni în poarta dorohoienilor și a reușit să se opună la trei mari ocazii ale Berceniului la un interval de doar 4 minute. Gazdele au replicat în minutul 19, când Pavăl Natanael a driblat pe partea stângă și a șutat puternic de la aproximativ 22 de metri, însă Raț a respins în corner. Eduard Sandu a executat perfect cornerul, iar Luca a reluat cu capul și a deschis scorul. La pauză tabela indica 1-0.

Repriza secundă a început sub semnul echilibrului, ambele echipe având ocazii de poartă. În minutul 66, Eduard Sandu mărește diferența de pe tabelă după ce a marcat cu un șut de la 16 metri, după un contraatac spectaculos. ACS Berceni ar fi putut reduce din diferență în minutul 69, însă Alexandru Marin a ratat dintr-o poziție bună.

Deși, practic, în partea a doua a reprizei secunde oaspeții au dominat, tot FCM Dorohoi a avut cele mai mari ocazii. În minutul 75, Grumezescu a fost foarte aproape de a marca, însă a fost deposedat de un fundaș advers. Ultima ocazie notabilă a fost în minutul 88, când Eduard Sandu a șutat pe lângă poartă după ce coechipierii săi au purtat un frumos contraatac. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0.

VEZI GALERIA FOTO completă de la meci

FCM DOROHOI    2
ACS BERCENI    0

G. Luca ”20, Ed. Sandu ”66
 
Listaru – A. Vlaicu, Cososchi, Luca, Lumaicu – Vrabie, Orășanu (cpt.) (Barabaș ”87), Ghiviziu -Pavăl (Stancoschi ”90+4), Grumezescu, Ed. Sandu (T. Tudorache ”90+3)
Rezerve neutilizate: Cip. Ungureanu – Juncănaru, Amarinei, Chiorescu
Antrenor Vespazian Colban

A. Raț – R. Iovan, C. Sandu, Cioranu (R. Tătar ”83), C. Mihai – Pădurețu (cpt.), G. Ghinea (V. Ștefan ”49), Al. Radu, A. Pătrașcu (Al. Roman ”78)- Al. Marin, A. Nistor
Rezerve neutilizate: Știrbu – Ciuică, E. Nicu
Antrenor Marin Dragnea

Stadion: „1 Mai” (Dorohoi); Spectatori: 700; Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești); Asistenți: Romică Bîrdeș (Pitești) și Gabriel Ion Cătană (Târgoviște); Jucătorul meciului: Eduard Sandu.

Sursa: DorohoiNews.ro
Foto: Andrei BIRTA

Andrei Birta, Marius ANGHEL 16 Oct. 2014, 15:38 Campionat
Pe aceeași temă