FCM Dorohoi a surprins și la Berceni: „A fost un meci mai greu decât o arată scorul”

FCM Dorohoi a surprins și la Berceni:**

FCM Dorohoi a început mult mai bine partea a doua a campionatului și după două rezultate de egalitate, cu Gloria Buzău și Farul Constanța, a reușit să se impună și să obțină trei puncte în deplasarea de la Berceni, sâmbătă, în etapa a 19-a a Ligii 2.

Echipa antrenată de Vespazian Colban a reușit o victorie foarte importantă pe terenul unei formații cu care se află în luptă directă pentru menținerea în eșalonul secund. Dorohoienii s-au impus cu scorul de 3-1 după ce la pauză conduceau cu 1-0. Toate golurile botoșănenilor au marcat de același jucători, Eduard Sandu, în minutele 19, 60 și 84, ultimele două fiind de la punctul cu var. Pentru ACS Berceni a înscris golul de onoare Robert Văduva, în minutul 65.

În ciuda victorie din deplasare la două goluri diferență, Vespazian Colban spune că meciul a fost unul foarte dificil. Tehnicianul echipei dorohoiene deja se gândește la meciul de miercuri contra formației CF Brăila și spune că își dorește o victorie pentru a scăpa de emoții pe finalul sezonului.

„A fost un meci mai greu decât o arată scorul. Am reușit să deschidem repede scorul printr-un gol foarte frumos marcat de Edi Sandu. Tot el a făcut 2-0 din penalty. Am primit imediat gol și au venit peste noi. Ne-am dominat, dar, din fericire, am rezistat, iar pe final am mai avut un penalty pe care l-a transformat Edi Sandu și am reușit să câștigăm. Important este că am obținut cele trei puncte. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Brăila, dar trebuie să obține un rezultat pozitiv”, a spus Vespazian Colban.

FCM Dorohoi a urcat pe locul nouă în clasamentul Seriei I din Liga a II-a după victoria cu scorul de 3-1 obținută în deplasarea de la Berceni. Echipa antrenată de Vespazian Colban a depășit în clasament pe Farul Constanța și este la egalitate de puncte cu ACS Berceni.

ACS BERCENI    1
FCM DOROHOI    3

R. Văduva ”65 / Ed. Sandu ”19, ”60 – pen., ”84 – pen.

Meilă – Dobrosavlevici, E. Nicu (cpt.), C. Sandu, G. Damian – Scărlătescu, D. Ghinea, Pivniceru, Al. Pătrașcu (C. Mihai ”46) – R. Văduva, D. Lemac (A. Enciu ”65)
Rezerve neutilizate: V. Ignat – Ciuică, Jugaru, Dapo, M. Popescu
Antrenor: Adrian Mihalcea

Hărăguță – Aur. Vlaicu, Cososchi, Atudorei, Barabaș (Grumezescu ”77) – Orășanu (cpt.)(Pavăl ”70), Aug. Ivașcă (Stancoschi ”82) – Mateiuc, Ed. Sandu, Vrabie – Al. Marin
Rezerve neutilizate: Prisacă – G. Luca, Juncănaru, Amarinei
Antrenor: Vespazian Colban

Stadion: Comunal (Berceni); Spectatori: 100; Arbitru: Claudiu Marcu (Constanța); Asistenți: Gabriel Sabin Stroe și Romică Bîrdeș (ambii din Pitești); Jucătorul meciului: Eduard Sandu.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC
Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Pe aceeași temă