FC Voluntari s-a descătușat cu Gloria. Ilie Poenaru are și nemulțumiri după victoria la scor

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 13:34 Campionat
FC Voluntari s-a descătușat cu Gloria.** Ilie Poenaru are și nemulțumiri după victoria la scor

La fel ca principala contracandidată la promovare, Academica Argeș, FC Voluntari s-a descătușat și ea în cea de-a treia etapă a play-off-ului. Ilfovenii s-au impus la scor în meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 5-2, și și-au păstrat avansul de cinci puncte în fruntea seriei. Sorin Rădoi (26 și 29), George Călințaru (49), Adrian Ghinea (71 – autogol) și Tiberiu Bălan (78 – pen.) au marcat în poarta Gloriei, însă defensiva liderului a cedat și ea de două ori în fața lui Alexandru Ioniță (41) și Claudiu Dumitrescu (51).

Tehnicianul grupării din Voluntari, Ilie Poenaru, s-a arătat încântat, la finalul jocului, de evoluția jucătorilor săi. „Mă bucur foarte mult că echipa a reușit să se impună fără probleme, să își creeze situații de a marca. Ne-au ajutat mult și minunații suporteri, care au creat azi o atmosferă excelentă, iar băieții s-au descurcat foarte bine în teren. Rulez tot lotul, le dau șanse fotbaliștilor care sunt în formă, indiferent de numele lor. După cum ați văzut, tinerii se descurcă foarte bine, e adevărat că Sorin Rădoi a reușit să marcheze, s-a descurcat foarte bine azi, chiar am motive să fiu fericit că am înscris de cinci ori”, a declarat, pentru ilfovsport.ro, Poenaru.

Antrenorul liderului play-off-ului Seriei I are și câteva nemulțumiri după succesul la scor. „M-a nemulțumit lipsa de concentrare în singurele faze ofensive ale Buzăului. Practic, din două șuturi pe poartă, cei de la Buzău au reușit să înscrie de fiecare dată. Trebuie să fim mai atenți, chiar dacă avem o defensivă foarte tânără”, a mai spus Ilie Poenaru.

FC Voluntari are, de departe, cea mai bună ofensivă din tot campionatul Ligii 2. Cu cele 66 de goluri marcate până acum, ilfovenii devansează cu mult echipe precum Academica Argeș (54 de goluri), ACS Poli Timișoara (35 de goluri) sau chiar Gloria Buzău (42 de goluri). „Asta e cel mai important, să marcăm, poate cea mai mare satisfacție după un asemenea joc este apetitul ofensiv de care au dat dovadă jucătorii mei. Îi felicit pentru performanța reușită, trebuie să ne bucurăm, iar de mâine să o luăm de la capăt. Urmează deplasarea de la Suceava și va fi un meci greu, chiar dacă Academica a câștigat azi acolo cu 6-0. Eu sper să înscriem cât mai multe goluri până la finalul sezonului”, a mai spus, pentru sursa citată, Poenaru.

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 13:34 Campionat
Pe aceeași temă