FC Voluntari încheie turul pe primul loc în Seria I. Ilie Poenaru: „S-a văzut clar că avem un plus de valoare”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 02 Nov. 2014, 18:32 Campionat
FC Voluntari încheie turul pe primul loc în Seria I.** Ilie Poenaru:

FC Voluntari poate fi numită surpriza plăcută a turului Ligii a II-a. Echipa ilfoveană nou-promovată a încheiat prima parte a sezonului pe locul I al Seriei I, asta după ce a câștigat în ultima etapă la SC Bacău, scor 2-1, iar Academica Argeș a obținut doar o remiză albă la Berceni.

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, spune că victoria de la Bacău este meritată și este rodul muncii elevilor săi care au dominat jocul de la un cap la coadă. Acesta spune că diferența de valoare dintre cele două echipe s-a văzut. Tehnicianul crede că FC Voluntari are puterea de a promova în Liga 1, campionat unde ulterior se poate menține.

„Nu a fost o victorie ușoară și eu mă așteptam la un meci foarte greu, deoarece știam că sunt o echipă bine organizată, care stă bine în teren, cu un antrenor cu experiență pe care vreau să îl felicit pentru treaba pe care o face dânsul aici. Știam ce ne așteaptă, iar eu spun că am făcut un joc bun și jucătorii au respectat tot ce le-am spus. Cunoșteam și plusurile și minusurile lor, de aceea am pregătit jocul și am jucat exact cum știam că le vom pune probleme, iar golurile le-am dat pe ceea ce am lucrat la antrenamente. Părerea mea este că nu era echitabil un rezultat de egalitate, deoarece am dominat partida cap-coadă. S-a văzut clar că avem un plus de valoare și ne-am creat foarte multe ocazii, ceea ce facem meci de meci, însă încă nu reușim să le fructificăm pe toate. Pe o lipsă de concentrare la finalul jocului era să fim egalați, dar bine că s-a terminat cu bine. Eu spun că rezultatul este meritat. Din ceea ce se dorește la Voluntari și ceea ce se face aici, există potența de a promova și de a ne menține în Liga 1. Noi o luăm pas cu pas, nu vrem să vorbim în acest moment de promovare, am încheiat turul pe primul loc meritat și am reușit să câștigăm numai prin muncă, concentrare și modestie. Vreau să felicit conducerea, lotul de jucători și această frumoasă galerie care vine după noi în fiecare deplasare, indiferent de kilometri parcurși”, a spus la finalul meciului Ilie Poenaru.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 02 Nov. 2014, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă