FC Voluntari, antrenament cu Baloteștiul

Mihai Andries 15 Oct. 2014, 19:12 Campionat
FC Voluntari,** antrenament cu Baloteștiul

Meciul disputat astăzi, de la ora 15, între FC Voluntari și CS Balotești, în cadrul etapei cu numărul 8 din Seria 1 a Ligii 2, a fost dominat categoric de către gazde. FC Voluntari a deschis scorul în minutul 7, atunci când Voduț a înscris cu o lovitură de cap, în urma unei centrări venite din partea dreaptă, de la Maxim, dintr-o lovitură liberă.

Oaspeții nu au contat în atac în prima repriză, iar gazdele și-au majorat avantajul în minutul 32, dintr-un penalty obținut de Roșu și executat de către Ene, fără speranțe pentru portarul celor de la Balotești, Fulga. Singura ocazie a oaspeților în prima repriză a venit în urma unei incursiuni pe partea dreaptă a lui Marinaș, însă șutul său a fost reținut de portarul Botaș.

Oaspeții au efectuat o schimbare la pauză, sperând într-o repriză secundă mai bună. Căpitanul Flămânzeanu a rămas la cabine, înlocuit de Mande, iar banderola de căpitan i-a revenit lui Sandu. Însă, gazdele și-au majorat avantajul în minutul 62, atunci când Roșu i-a centrat perfect lui Ene, acesta reluând cu capul de la aproximativ 11 metri, în stânga portarului Fulga.

În ciuda faptului că FC Voluntari a rămas în 10 oameni în minutul 74, atunci când Voduț a văzut al doilea cartonaș galben, CS Balotești a avut prima mare ocazie a meciului abia în primul minut de prelungiri, atunci când Lucian Ion a reluat cu capul peste poartă, din 6 metri.

Un moment controversat a avut loc în finalul meciului, atunci când fundașul celor de la Balotești, Dobrescu a comis fault din postura de ultim apărător, dar a văzut doar cartonașul galben. Autor a două goluri, Marius Ene, omul meciului, a părăsit terenul în minutul 72, în aplauzele publicului, fiind menajat pentru etapa din weekend.

La partida de astăzi au asistat aproximativ 1000 de spectatori, inclusiv un grup de 20-30 de „ultrași” ai celor de la FC Voluntari, care au dominat fondul sonor pe stadionul din Pipera.

FC VOLUNTARI    3
CS BALOTEȘTI   0

Voduț ”7, M. Ene ”32 – pen., ”62

Botaș – S. Moga (G. Deac ”66), Mitache, C. Achim (M. Tudorică ”76), Fl. Maxim – C. Roșu, S. Rădoi (cpt.), Lircă, Călințaru – Voduț, M. Ene (Ad. Bălan ”72)
Rezerve neutilizate: Hînțescu – E. Stan, A. Voicu, Bg. Barbu
Antrenor: Ilie Poenaru
Eliminat: Voduț ”74 (două galbene)

Fulga – G. Lupașcu, Flămânzeanu (cpt.) (Mande ”46), Ct. Păun, N. Filip (M. Dobrescu ”65) – L. Ion, N. Sandu – Marinaș, Șt. Radu, Ciocănaru (Corcoveanu ”55) – Bg. Oprea
Rezerve neutilizate: C. Tănase – A. Niță, G. Crăciun, Buțică
Antrenor: Tudorel Dumitru

Articol scris de Mihai MOACĂ‚

Mihai Andries 15 Oct. 2014, 19:12 Campionat
Pe aceeași temă