FC Universitatea nu mai are acces pe „Ion Oblemenco”! Avocatul primăriei, agresat de oamenii lui Mititelu pe holul Tribunalului Dolj

Cosmin STAICU, Mihai Andries 18 Feb. 2014, 19:59 Campionat
FC Universitatea nu mai are acces pe

UPDATE 20:00: La ieșirea din sala de ședință, pe holul Tribunalului Dolj, avocatul Radu Marinescu, reprezentantul primăriei Craiova în acest litigiu, a fost agresat de oamenii lui Mititelu. „Imediat ce am părăsit sala de ședință, am fost urmărit de mai mulți oameni de la FC Universitatea Craiova. Unul dintre ei m-a atins cu piciorul. Probabil a vrut să mă lovească, dar eu am căutat să plec cât mai repede. M-au înjurat foarte urât. Nu pot să reproduc ceea ce mi-au spus. Jandarmii au fost de față când am fost agresat, dar nu au intervenit. Nu știu ce s-a întâmplat mai departe, pentru că am părăsit repede incinta”, a declarat avocatul Radu Marinescu.

 

„Nu mai e nicio șansă ca FC Universitatea să revină pe >”

Chestionat despre posibilitatea ca FC Universitatea să atace decizia de marți, 18 februarie, Radu Marinescu a precizat: „Legal, evacuarea de pe stadionul > este irevocabilă. FC Universitatea Craiova nu mai are nicio șansă să joace acolo”. În aceste condiții, echipa lui Adrian Mititelu trebuie să-și caute o altă arenă unde să se antreneze și unde să dispute meciurile din Liga a II-a.

Update de Daniel Remeș


Tribunalul Dolj a pronunțat marți, 18 februarie, soluția la recursul lui Adrian Mititelu la sentința Judecătoriei Craiova din luna septembrie 2013, prin care Primăria a primit dreptul de a evacua FC Universitatea de pe arena „Ion Oblemenco”. Completul a decis în unanimitate să respingă recursul lui Mititelu, astfel încât acesta trebuie să-și caute loc de antrenament și pentru a-și disputa jocurile oficiale în actuala stagiune.

FC Universitatea Craiova și-a suspendat antrenamentele în semn de protest față de faptul că primarul Lia Olguța Vasilescu, „prin influența pe care o deține”, i-a blocat toate posibilitățile de pregătire în Craiova, a anunțat, luni, site-ul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu. De asemenea, partida amicală care trebuia să se dispute duminică, cu Rapid, a fost anulată din cauza lipsei de pregătire a jucătorilor antrenați de Nicolo Napoli.

FC Universitatea Craiova ocupă locul patru în seria a II-a a Ligii a II-a după 16 etape disputate, cu 22 de puncte. Primele șase clasate din cele două serii vor disputa play-off, iar ultimele șase vor intra play-out.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Mihai Andries 18 Feb. 2014, 19:59 Campionat
Pe aceeași temă