FC Silvania, neînvinsă după primele două etape

25 Aug. 2009, 09:53 Campionat
FC Silvania,** neînvinsă după primele două etape

La capătul unui joc bun făcut la Mioveni, gruparea de la poalele Măgurii a terminat la egalitate duelul cu Dacia din localitate, iar pe final a fost chiar la un pas de a câștiga toate punctele puse în joc.

 
FC Silvania Șimleu Silvaniei este neînvinsă după desfășurarea primelor două etape din Liga a II-a. După ce a terminat la egalitate, scor 0 – 0 în urmă cu o săptămână, partida susținută pe teren propriu în fața echipei Drobeta Turnu Severin, echipa antrenată de Dacian Nastai a reușit să obțină un punct și în partida de sâmbătă, de la Mioveni.

"Au fost ocazii la ambele porți. Am avut și noroc la unele faze, dar puteam și câștiga meciul. Primele zece minute am început mai slab, până am început să cunoaștem jocul adversarului, apoi am echilibrat jocul. Rezultatul este unul echitabil", a declarat după meciul de la Mioveni  antrenorul FC Silvania, Dacian Nastai.

Astăzi, șimleuanii se vor deplasa la Zalău pentru a susține meciul din faza a IV-a a Cupei României, în fața echipei FC Zalău, urmând ca sâmbătă, de la ora 11, să primească în campionat vizita echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

 

articol scris de Marius Morar

 

25 Aug. 2009, 09:53 Campionat
Pe aceeași temă