FC Panciu – Chimia Brazi, amical la Buzău

09 Mar. 2012, 06:39 Campionat
FC Panciu - Chimia Brazi,** amical la Buzău

Formația de fotbal FC Panciu va susține astăzi un nou meci de verificare. Gruparea „dintre vii”, antrenată de Ionică Serea și Dănuț Bolocan va juca pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău împotriva unei alte formații din eșalonul al treilea al fotbalului românesc, Chimia Brazi (locul doi în seria a III-a).

Pentru confruntarea de astăzi, programată la ora 15.30, FC Panciu se bazează pe următorul lot de jucători: Gabriel Lazăr, Voinea, Alex. Panaite, Gurguiatu, Ov. Radu, Bîra, Cl. Mihai, Fl. Beșa, B. Stoian, C. Corbea, R. Stan, Duțu, G. Stoian, Căt. Tudor, Gălățeanu, I. Radu și P. Cioran. Atacantul Mădălin Predoiu este accidentat și va fi menajat în confruntarea de astăzi, iar Marius Gheorghe a fost pus pe liber de antrenori, după ce nu a confirmat în jocurile de verificare.

Returul începe peste o săptămână, Panciu joacă primul meci peste două

În prima rundă a returului ligii a treia, FC Panciu va sta, deoarece adversara sa, AFC Od. Secuiesc, s-a retras din campionat, iar în etapa a doua a returului, gruparea „dintre vii” va evolua pe teren propriu împotriva Ceahlăului II Piatra Neamț. Cealaltă echipă vrânceană din liga a treia, CSM 2007 Focșani va evolua în primul joc oficial din acest an pe Stadionul Milcovul echipa Politehnică Galați, ultima clasată din seria I.

articol scris de George Dumitru

foto: Monitorul de Vrancea

09 Mar. 2012, 06:39 Campionat
Pe aceeași temă