FC Olt, duel pe teren propriu cu UTA

23 Sep. 2011, 12:13 Campionat
FC Olt,** duel pe teren propriu cu UTA

FC Olt Slatina primește vizita uneia dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului românesc, UTA Arad. Misiunea grupării pregătite de Dan Oprescu se anunță deloc ușoară, însă alb-vișiniii încearcă să furnizeze surpriza și să bifeze al doilea succes pe teren propriu.

Confruntare cu tradiție pe stadionul „Rapid” din Piatra-Olt. Gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu primește vizita „Bătrânei Doamne”, echipă care a bifat doar victorii în deplasare în acest sezon. Partida poate fi privită ca un meci special pentru mulți dintre jucătorii echipei FC Olt Slatina, dat fiind faptul că sunt arădeni, iar unii dintre ei au început fotbalul sau au evoluat pentru UTA Arad.

„Vom vedea dacă este un avantaj faptul că avem mulți jucători din Arad”

FC Olt Slatina își dorește să bifeze a doua victorie în fața propriilor suporteri, însă misiunea nu va fi deloc facilă, UTA fiind o echipă cu jucători experimentați. Principalul Dan Oprescu privește partida ca pe un orice alt joc de campionat, scopul fiind obținerea celor trei puncte.

„Am mai spus-o, toate meciurile sunt importante. Ne interesează în primul rând cele trei puncte. Vom vedea la sfârșitul meciului dacă este un avantaj sau nu faptul că noi avem mulți jucători din Arad. Îmi doresc ca băieții să aibă mai mult curaj”, a precizat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Brigadă formată din reprezentantele sexului frumos

Partida se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00. Brigada de arbitri este formată în totalitate de reprezentantele sexului frumos. Întâlnirea va fi condusă la centru de Cristina Babadac (Alexandria), ajutată la cele două tușe de Carmen Neagu (Oradea) și Gabriela Dănănae (București). Observatorii meciului sunt Sorin Cojocaru (București) și Florin Hîncu (Brașov). Arbitrul de rezervă desemnat este George Găman (Craiova).

sursa: Gazeta Nouă

23 Sep. 2011, 12:13 Campionat
Pe aceeași temă