FC Drobeta continuă să șocheze

31 Aug. 2009, 00:07 Campionat
FC Drobeta continuă să șocheze

Dacă în calitate de gazdă a fost echipa cu cele mai multe partide consecutive fără înfrângere în Liga a II-a, seria de 34 de jocuri fiind întreruptă săptămâna trecută de FC Argeș (1-0), FC Drobeta tinde să devină protagonista unui nou record. Unul negativ, de data aceasta. În ultimele zece deplasări din campionat, echipa severineană n-a câștigat nici măcar o singură dată. Ca tabloul să fie complet, de menționat că FC Drobeta n-a reușit să înscrie în opt din ultimele cele zece meciuri disputate pe teren advers.

 

Practic, de la victoria din etapa a XVII-a a sezonului trecut, scor 1-0 la UTA, severinenii n-au mai înscris decât la Lupeni (2-5) și Câmpia Turzii (1-3), iar de la FC Internațional Curtea de Argeș (0-0), ACU Arad (0-2), CSM Rm. Vâlcea (0-1), Dacia Mioveni (0-2), Arieșul Turda (0-0), Jiul Petroșani (0-5), FC Silvania (0-0) și, din nou, Dacia Mioveni (0-2) s-au întors fără gol marcat.
 

Întreruperea invincibilității pe propriul teren și faptul că echipa n-a înscris deloc în primele trei etape ale actualului sezon i-a determinat pe oficialii clubului severinean să se gândească la sancțiuni drastice.

 

„De când am promovat, este cel mai slab început de sezon al nostru. Dacă vor continua în ritmul acesta, vom merge până la excluderea din lot a jucătorilor care nu-și mai dau interesul pentru echipă”, a amenințat președintele executiv Vasile Mănescu.
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

31 Aug. 2009, 00:07 Campionat
Pe aceeași temă