FC Clinceni așteaptă să promoveze pentru a se muta la Pitești: „Noua echipă se va numi FC Argeș 1953”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 11:25 Campionat
FC Clinceni așteaptă să promoveze pentru a se muta la Pitești:**

FC Clinceni a câștigat doar un punct în urma meciului din etapa a II-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. Ilfovenii au remizat pe terenul echipei ACS Berceni, scor 2-2, după ce au revenit pe tabela de marcaj și mai apoi au condus, însă au fost egalați pe final. Viorel Ștefan (27) a deschis scorul pentru gazde, Laurențiu Vențer (54) a egalat pentru trupa lui Bădoi, iar Iulian Roșu (63) și-a adus echipa în avantaj. Scorul final a fost stabilit de Alexandru Stan (74).

La finalul meciului de la Berceni, s-a adus din nou în discuție unde va evolua FC Clinceni în cazul în care va promova în Liga I. Echipa lui Valentin Bădoi se află momentan pe locul patru în clasamentul play-off al Seriei I, cu 18 puncte, cu patru mai puțin față de locul doi promovabil ocupat de Unirea Slobozia și la cinci de liderul CSMS Iași.

Dan Lăzărescu, președintele echipei FC Clinceni, spune că a stabilit deja termenii colaborării cu primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, și cu președintele AJF Argeș, Cornel Sorescu. În cazul în care va promova în Liga I ilfovenii vor juca pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

„Am fixat tot ce trebuie, acum echipa trebuie doar să promoveze. Din trei echipe cu drept de promovare, doar două merg în Liga I. Sper ca una să fim noi. Nu mă bazez pe faptul că nu va primi Rapidul licență, noi trebuie să jucăm fotbal și să mergem sportiv în prima ligă. Noua echipă se va numi FC Argeș 1953 și vom avea parte de un mare ajutor din partea autorităților piteștene. Dacă nu promovăm, rămânem la Clinceni! Doar în Liga I ne vom duce la Pitești. Rămânem cu cantonamentul la Clinceni, antrenamente pe terenurile de la Dragomirești, dar vom juca în orașul din Argeș.”, a spus, pentru ilfovsport.ro, Dan Lăzărescu.

Foto: Mădălin Răducu

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 11:25 Campionat
Pe aceeași temă