FC Brașov continuă marșul în Liga 2! Țălnar are și motive de supărare după victoria la scor din intermediară

Marius ANGHEL 22 Sep. 2016, 11:14 Campionat

„Vom juca ofensiv”, anunța Cornel Țălnar înaintea meciului cu CS Balotești, astfel că, pentru prima oară în acest sezon, FC Brașov a jucat încă din start cu două vârfuri, Sburlea și Istrati. Experimentul s-a devedit unul reușit, iar după doar 22 de minute „stegarii” conduceau cu un confortabil 3-0. Toate golurile au venit după același scenariu, cu centrări din partea stângă și cu Sburlea în două rânduri sau Goge la finalizare.

Sburlea a deschis scorul în minutul 10, atunci când Cătălin Stan a centrat perfect de pe partea stângă, iar atacantul brașovean a reluat cu capul din centrul careului. Zece minute mai târziu, Sburlea l-a servit perfect pe Goge, tot din banda stângă, iar mijlocașul a reluat din trei metri. Scorul a luat proporții în minutul 22, atunci când Istrati a centrat perfect în fața porții, iar Sburlea nu i-a dat nicio șansă lui Fulga.

Relaxarea din finalul primei reprize i-a costat pe brașoveni, care au primit gol la prima apariție în atac a oaspeților, iar Claudiu Herea a înscris cu un șut din șase metri. În partea secundă, oaspeții au început mai curajos, însă cei care au dat lovitura au fost tot brașovenii, după o fază spectacol, pe axa Istrati, Grigorie și Iulian Popa, ce a dus la golul 4. Au mai fost câteva faze spectaculoase la ambele porți, dar scorul final a fost stabilit de Andrei Valentin care l-a învins pe Căucă cu un șut pe jos de la peste 25 de metri din lovitură liberă!

Chiar dacă echipa sa a câștigat fără probleme meciul cu CS Balotești, Cornel Țălnar a avut și motive de supărare. „Am avut jocul la discreție, am avut 3-0 după trei goluri frumoase și am avut și alte ocazii. Am spus că voi juca cu doi atacanți pentru a pune presiune pe adversar și atât Sburlea, cât și Istrati au făcut un meci bun. În schimb, sunt supărat pe jucători pentru că sunt momente în joc care sunt tratate superficial, iar această superficialitate te poate costa. Am luat primul gol dintr-un aut, marcajul a fost foarte larg, iar la golul doi, Căucă să ia gol de la 35 de metri, exact pe colțul lui! Asemenea goluri primite îți toarnă plumb în picioare, te destabilizează și te fac să intri în panică. Aceste greșeli mă supără și chiar sunt supărat pe unii dintre jucători pentru greșelile făcute. Una peste alta, important este că am marcat patru goluri și că am avut momente foarte bune de joc”, a spus Cornel Țălnar.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

FC BRAȘOV – CS BALOTEȘTI  4-2
Sburlea ”10, ”22, Goge ”20, I. Popa ”59 / Cl. Herea ”38, Val. Andrei ”84

Căucă – Săftescu, Leca, I. Șerban (Poverlovici ”61), Ct. Stan – I. Popa (H. Popa ”77), Șt. Grigorie (Vl. Munteanu ”69), P. Iacob, Goge – Istrati, Sburlea
Rezerve neutilizate: Fl. Iacob – Ciobanu, R. Răducan, L. Manole
Antrenor: Cornel Țălnar

Fulga – Andr. Răuță, Flămânzeanu (I. Sandu ”34), Marciuc (Val. Andrei ”65), N. Filip – L. Ion, Antoche – Fl. Niculae (P. Ioniță ”50), Păduraru, Cl. Herea – Bâtfoi
Rezerve neutilizate: Iordan – Mirescu, C-tin. Dedu, A. Grigore
Antrenor: Cornel Nica

Stadion: Tineretului (Brașov); Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenți: Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca) și Cristian Voicu (Focșani).

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 22 Sep. 2016, 11:14 Campionat
Pe aceeași temă