FC Brașov a trăit rușinea sezonului la Pâncota: „Un meci lamentabil”. „Stegarii” au terminat turul e locul 9

Marius ANGHEL 11 Nov. 2015, 18:53 Campionat

FC Brașov a încheiat turul campionatului Ligii 2 într-un mod rușinos: 0-3 în deplasare la obscura formație Șoimii Pâncota. Nici starea deplorabilă a terenului, nici deplasarea obositoarea nu pot fi găsite ca scuze pentru umilința trăită de elevii lui Adrian Szabo la Pâncota.

Golurile victoriei istorice a celor de la Șoimii au fost marcate de Leucuța ”19, Pirtea ”65 și Dragalina ”72. Pe final, ambele echipe au jucat în inferioritate numerică, Perju fiind eliminat direct în minutul 79, iar Traore în minutul 84 pentru două galbene.

„Ce poți să spui după un meci lamentabil. De departe acesta a fost cel mai slab meci al sezonului, pentru că în afara debutului de meci și a 15 minute în repriza secundă nu am jucat nimic! Mă doare acest eșec, care ne-a scos și în afara play-off-ului. Pentru FC Brașov locul 9 este rușinos. Voi avea o discuție cu jucătorii și antrenorii, pentru că meciul cu FCM Baia Mare devine crucial”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Vasile Dochița, președintele lui FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Nov. 2015, 18:53 Campionat
Pe aceeași temă