FC Bihor și Metalul s-au blocat la 0-0

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 15:48 Campionat

FC Bihor nu a reușit să se impună sâmbătă, pe teren propriu, în fața grupării Metalul Reșița. Partida înscrisă în cadrul etapei a XVII-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, s-a încheiat așa cum a început: cu scor alb, 0-0.

Prima repriză a fost echilibrată, cu cele mai clare ocazii aparținând oaspeților, prin Octavian Vasile și prin Vădrariu. În partea a doua însă elevii antrenorului Alexandru Pelici au urcat mai mult în atac și au pus tot mai multă presiune pe adversar, dar fără efect pe tabela de marcaj.

În minutul 55, Mădălin Popa a prins un șut bun de la 25 de metri, pe lângă stâlpul din stânga porții lui Zimmerman, iar zece minute mai târziu, Ciprian Străuț a șutat de la 20 de metri, puțin peste transversală. În minutul 78, Florin Pop a scăpat în careul oaspeților, dar a căzut în contact cu un adversar și arbitrul i-a arătat cartonașul galben pentru simulare, iar în minutul 80, „roș-albaștrii” au ratat cea mai mare ocazie a lor, în urma unei lovituri de la colț de pe partea dreaptă, executată de Lupu. În minutul 88 s-a consemnat și singura acțiune periculoasă a oaspeților în partea a II-a, printr-un șut bun a lui Oct. Vasile de la 22 de metri, pe lângă stâlpul din stânga porții lui Smaranda.

VEZI mai multe POZE de la meci

FC Bihor – Metalul Reșița 0-0

Smaranda – Mihuț, Fl. Lazăr, Pascariu, R. Lupu – Străuț, Haș – S. Ianc (min. 46 Fl. Pop), Ov. Bic (min. 46 M. Popa), Sorian (min. 85 Cr. Cigan) – A. Hadăr. Antrenor: Alexandru Pelici

Zimmerman – Crețu, Apostol, I. Popescu, Murgoci – Enescu, A. Neagoe (min. 60 A. Vaștag), Vădrariu, Oct. Vasile – Oprița (min. 90 Tătaru), A. Stoica (min. 72 S. Mureșan). Antrenor: Marian Pană

Text și foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă