FC Bihor și-a lansat noul proiect și a prezentat echipamentele de joc pentru noul sezon

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 14:05 Campionat
FC Bihor și-a lansat noul proiect** și a prezentat echipamentele de joc pentru noul sezon

Într-un cadru festiv, la Sala de Concerte „Enescu – Bartok” a Filarmonicii de Stat Oradea, clubul FC Bihor și-a prezentat echipamentele de joc cu care echipa de fotbal fanion a județului Bihor va evolua în noul sezon competițional, precum și noul proiect, al cărui slogan este „FC Bihor – 2.0.13 – Generația următoare”. În prezența oficialităților municipiului Oradea, a județului Bihor, precum și a altor instituții sportive și extra-sportive din județ, a fost lansat astfel noul proiect, despre care președintele clubului Șerban Morcan spune că se axează în primul rând pe seriozitate.

„Dorim foarte mult să dovedim prin modul în care ne pregătim, în care evoluăm, că suntem profesioniști și oamenii pot să aibă încredere în noi și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion”, a declarat președintele clubului.

Noul proiect al echipei FC Bihor se axează în principal pe jucători bihoreni

„Este un nou val de jucători, bazat în primul rând pe jucător bihoreni, jucători proveniți din propria noastră pepinieră. Ne punem mari speranțe în ei, avem încredere în jucătorii aceștia și sunt convins că împreună cu jucătorii mai experimentați, care s-au întors la Oradea și care au acceptat să joace pentru FC Bihor, vom reuși să creăm o echipă omogenă, care va aduce satisfacții pe terenul de joc”, a mai declarat Șerban Morcan, care a ținut să mulțumească și conducerii Filarmonicii de Stat  din Oradea pentru găzduirea evenimentului.

„Este o locație de înaltă ținută culturală, o locație în care excelența este la ea acasă și suntem onorați că am fost primiți aici de gazdele noastre cu brațele deschise”, a mai precizat președintele FC Bihor.

Printre acordurile Cvartetului intermezzo a Filarmonicii de Stat orădene a urmat apoi prezentarea efectivă a echipamentelor de joc. Trei jucători, Mădălin Popa, Bogdan Mintaș și Raymond Lukacs au prezentat echipamentul pe care orădenii îl vor folosi la jocurile din deplasare. Este vorba despre un echipament de culoare albă, cu inserții roș-albastre pe tricou în zona pieptului, cu numerele inscripționate de culoare albastră pe spatele tricourilor și pe șort.

Cei trei goalkeeperi ai echipei, Mădălin Smaranda, Călin Fildan și Alin Sălăjan, au prezentat apoi echipamentul portarilor, care va fi de două feluri, unul de culoare verde, model Terra, și celălalt, galben, model Tek. Echipamentul cu care jucătorii de la FC Bihor vor evolua în noul sezon pe teren propriu va fi în culorile tradiționale, roșu și albastru, și a fost prezentat de Andrei Haș, Zsombor Lukacs și Adrian Petricău.

Noul echipament al echipei FC Bihor, marca Joma, este pentru jucătorii de câmp modelul Picasso 5 și prezintă un design modern și funcțional, care urmărește linia corpului. Este fabricat dintr-un poliester de înaltă calitate, materialul folosit în fabricarea lui prezentând două tehnologii inovative de la Joma, Dryan MX și Micro Mesh System. Fibrele sunt în formă de fagure și permit ca transpirația și umezeala să fie absorbită de pe piele, astfel încât sportivul să se simtă tot timpul confortabil, chiar în timpul efortului susținut. Materialul permite organismului să respire, menține o temperatură constantă a corpului, prevenind supraîncălzirea în timpul efortului. Numerele pentru echipamentul de acasă sunt inscripționate cu argintiu metalizat.

La sfârșit, președintele clubului a anunțat faptul că suporterii echipei bihorene pot să-și comande la sediul clubului tricouri cu noul echipament al echipei orădene. Fanii echipei bihorene pot achiziționa astfel tricouri nepersonalizate, care se găsesc deja la club, în valoare de 120 de lei, dar și personalizate, contra sumei de 150 de lei, urmând a intra în posesia acestora după trei zile de la comandă.

Primele tricouri personalizate care au fost oferite de conducerea clubului FC Bihor au fost acordate liderilor susținătorilor clubului, lui Cornel Popa, președintele Consiliului Județean Bihor, lui Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, precum și lui Ioan Cuc, primul sponsor alăturat noului proiect al clubului de fotbal fanion al județului Bihor.

Printre invitați s-au mai aflat viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Daniel Negrean, care face parte și din Adunarea Generală a Asociaților clubului, Horia Carțiș, din partea Consiliului Județean Bihor, Valer Vancea, președintele Asociației Județene de Fotbal Bihor, Sorin Buhaș, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, Florin Birta, președintele Clubului Sportiv Municipal Oradea, și Dan Matei, directorul Clubului Sportiv Școlar LPS Bihorul.

„Este o atmosferă bună. Vom începe un campionat, cred eu mai disputat ca și celelalte, sistemul competițional condensează valorile. Noi sperăm să facem un campionat bun. E o prezentare un pic altfel. A fost interesant astăzi. Toată lumea se străduiește foarte mult. Sper ca împreună să reușim să avem rezultate bune”, a declarat, la final, antrenorul principal al echipei, Gheorghe Ghiț.

 

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 14:05 Campionat
Pe aceeași temă