FC Argeș și-a prezentat echipamentul! Culorile în care vor evolua în noul sezon piteștenii: „Am optat pentru tricourile tradiționale”

Marius ANGHEL 01 Aug. 2017, 20:13 Campionat
FC Argeș și-a prezentat echipamentul!** Culorile în care vor evolua în noul sezon piteștenii:

FC Argeș și-a prezentat astăzi echipamentul cu care va aborda această ediție de campionat a Ligii 2. Clubul piteștean care din 1 august nu se mai numește SCM Pitești va evolua în noul sezon atât în alb, cât și în violet. Tricourile și șorturile sunt produse de firma Macron, iar tricoul, în dreptul inimii, are imprimată sigla clubului în care se regăsește celebrul vultur. Echipamentul de joc al portarilor este portocaliu cu gri, iar cel alt staffului tehnic de culoare alb. Alb-violeții au făcut și poza de grup la stadionul „Nicolae Dobrin”.

Antrenorul Iordan Eftimie se va baza în această ediție de campionat pe 24 de jucători. În această vară, echipa de fotbal a Piteștiului, nou-promovata în Liga 2m a realizat achiziții importante. La echipă au fost aduși portarii Octavian Popescu (ex CS Mioveni) și Nicușor Grecu de la CSMS Iași, fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov), Cătălin Toriște (ex Viitorul Constanța) și Bogdan Vișa (ex CS Mioveni), mijlocașii Alin Popa (ex CS Mioveni), Antonio Cruceru (ex Viitorul Constanța), Cătălin Barbu (împrumut de la Școala de Fotbal Dănuț Coman), Radu Bârzan de la CS U Craiova și atacantul Andrei Nilă, care în sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni.

Eftimie: „Un nou început”

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” FC Argeș debutează în noul sezon într-un meci cu Pandurii Târgu Jiu.

Principalul alb-violeților este optimist înaintea începerii noului sezon: „Eu sper ca la meciul de sâmbătă, la prima etapă să vină cât mai mulți suporteri. Ne dorim să fie lângă noi, să încurajeze echipa. Avem o echipă tânără. E un nou început și am avea mare nevoie de suporteri. Noi suntem pregătiți pentru începerea campionatului. Sper să o facem cât mai bine și să obținem un rezultat pozitiv. În acest an obiectivul este să ne clasăm în primele șapte echipe. Putem să terminăm în aceste locuri pentru că avem un lot valoros. Am încredere în jucători că vor face un campionat bun. Sunt emoții că am revenit la FC Argeș. Sper ca sâmbătă să fie emoții pozitive”, a spus Iordan Eftimie.

Șerban: „Numele obligă foarte mult”

Dragoș Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș are așteptări mari de la staff-ul tehnic și de la jucători: „Am optat pentru tricourile tradiționale. Culoarea clubului nostru este violet. Anul acesta avem două echipamente. Unul alb complet, iar celălalt violet. În piept vor purta tradiționala siglă a clubului FC Argeș. Este o siglă pe care ne-am dorit-o de câțiva ani. Acest fapt obligă foarte mult din partea jucătorilor. Trebuie să dea totul pe teren. Acum au în spate un brand valoros cu două titluri naționale, fiind și singura echipă românească care a reușit să învingă mult mai titrata echipă a lui Real Madrid. Atunci era Dobrin însă sunt sigur că și acum veghează din poza care este chiar la tribuna oficială. Anul acesta obiectivul este clasarea cât mai sus iar dacă vor ajunge pe locurile promovabile este cu atât mai bine. Nu ne vom da înapoi. Noi așteptăm să vină cât mai mulți spectatori la stadion și să ne susțină. A fost o pauză destul de mare de cînd Piteștiul nu a mai avut echipă în liga a doua. FC Argeș a revenit în prim planul fotbalului românesc. Abonamentul pe tot sezonul este de doar 19 lei iar prețul unui bilet este de doar 1 leu. Acești băieți merită să joace în fața unui stadion cât mai plin”.

Prezentarea lotului este vineri

FC Argeș își va prezenta vineri lotul de jucători cu care va aborda ediția de campionat 2017-2018. Prezentarea echipei va avea loc de la ora 17:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Evenimentul coincide cu aniversarea a 45 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană națională de către FC Argeș. Va fi evocată importanța clubului de către primarul Piteștiului, Cornel Constantin Ionică și profesorul doctor, Sevastian Tudor. La acest eveniment vor fi premiate fostele glorii care s-au implicat în viața și activitatea echipei FC Argeș de-a lungul anilor.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 01 Aug. 2017, 20:13 Campionat
Pe aceeași temă