FC Argeș schimbă strategia în partea a doua a sezonului. Conducătorii echipei și-au dat seama: „Acesta este viitorul în fotbal”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2019, 10:40 Campionat
FC Argeș schimbă strategia în partea a doua a sezonului.** Conducătorii echipei și-au dat seama:

Având în vedere faptul că din sezonul viitor al Ligii 2, ediția 2019/2020, fiecare competitoare va fi obligată să aibă obligatoriu în primul „11” cel puțin doi jucători sub 20 de ani și nu trei sub 22 de ani, cum se întâmplă acum, oficialii grupării FC Argeș nu vor să fie luați prin surprinde de această schimbare de regulament. În acest sens, piteștenii doresc să implementeze modificarea încă de acum, în partea a doua a campionatului aflat în desfășurare.

„În sezonul 2019-2020 va fi obligatoriu să avem în teren doi jucători născuți după data de 1 ianuarie 2000. Strategia clubului FC Argeș este de a promova cât mai mulți juniori din propria pepinieră. De aproape doi ani se lucrează intens la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, iar rezultatele încep ușor, ușor, să apară. Avem copii care cochetează cu loturile naționale și, în curând, ne vor putea baza pe ei. Veți vedea că în fiecare an, cei mai valoroși patru-cinci jucători de la grupele de juniori mari, vor face pasul la echipa de seniori. Strategia clubului FC Argeș este de a promova cât mai mulți tineri din propria pepinieră, pentru că acesta este viitorul în fotbal”, a declarat Vasile Popa, directorul sportiv al echipei FC Argeș.

Emil Săndoi va suna adunarea jucătorilor echipei FC Argeș pe 14 ianuarie, la ora 10:00, la stadionul „Nicolae Dobrin”. În zilele de 15 și 16 ianuarie, fotbaliștii formației piteștene au programată vizita medicală la Policlinica Sportivă din Pitești.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 08 Jan. 2019, 10:40 Campionat
Pe aceeași temă