FC Argeș a încercat mutarea în nocturnă a meciului cu CS Balotești. Motivul pentru care ilfovenii au refuzat propunerea

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 18:26 Campionat

FC Argeș a fost programată de Federația Română de Fotbal să joace sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CS Balotești, în prima etapă a noului sezon al Ligii 2. Partida nu se numără printre cele care vor fi televizate în acest weekend.

Piteștenilor nu le-a convenit ora la care au fost programați și au încercat să o mute seara, în nocturnă. S-au lovit însă de refuzul ilfovenilor, care au motivat cu rezervarea pe care au făcut-o pentru rezervarea hotelului unde vor sta înaintea jocului.

„Noi am făcut rezervările din timp la hotelul din Pitești. Vom veni vineri și vom pleca sâmbătă, imediat după terminarea partidei. Meciul se va disputa la ora 11, așa cum a fost programat. Vom respecta programul stabilit de Federația Română de Fotbal. Clubul nostru nu are pagină oficială de facebook și vă garantez, că eu, personal, nu am vorbit cu nimeni, pe facebook, despre schimbarea orei de disputare a meciului cu FC Argeș. După tragerea țintarului Ligii a 2-a, am fost contactat de oficialii clubului din Pitești care mi-au propus să jucăm meciul în nocturnă, în eventualitatea în care acesta va urma să fie programat la ora 11 sau 12. Le-am spus de atunci că nu sunt de acord cu acest lucru care ar însemna costuri suplimentare, pe care noi, ca și club, nu ni le putem permite. Meciul cu FC Argeș se va disputa sâmbătă, la ora 11, așa cum a fost stabilit de FRF”, a spus Liviu Gulie, președintele clubului din Balotești.

Răspunsul oferit de CS Balotești echipei FC Argeș:

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 18:26 Campionat
Pe aceeași temă