FC Argeș a aflat pe ce perioadă nu-și poate utiliza golgheterul. Suspendarea primită de Buhăescu după ce a scuipat către un adversar

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 10:05 Campionat
FC Argeș a aflat pe ce perioadă nu-și poate utiliza golgheterul.** Suspendarea primită de Buhăescu după ce a scuipat către un adversar

Vasile Buhăescu a aflat cât stă pe tușă după ce a fost eliminat în meciul cu Daco-Getica București, desfășurat în urmă cu două etape, pe 13 octombrie, și încheiat la egalitate, scor 1-1. Atunci, golgheterul echipei piteștene marca în minutul 13, însă părăsea terenul de joc în minutul 79, după ce arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu.

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a a decis ca Vasile Buhăescu să stea în tribună doar două meciuri, adică a primit sancțiune minimă pentru primirea directă a cartonașului roșu. Arbitrul Marius Omuț a decis să-l elimine pe atacant după ce a protestat și a scuipat în direcția adversarului cu care avusese un duel. Pe lângă cele două etape de suspendare, Buhăescu a primit și o amendă de 2.000 de lei.

Jucătorul care în acest sezon a marcat de opt ori, fiind pe locul 3 în clasamentul golgheterilor Ligii 2, la egalitate cu Pîrvulescu, Tudoran (ambii de la Pandurii) și Vlad Rusu (Energeticianul) și-a ispășit deja una dintre cele două etape de suspendare primite. Buhăescu n-a fost inclus în lotul meciului de duminica trecută, cu SSC Farul Constanța, pierdut de piteșteni cu 1-3.

Astfel, Emil Săndoi nu se va putea baza pe jucătorul său cu lipici la gol nici în meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila. Oricum, piteștenii vor avea o misiune facilă, deoarece adversara se află pe ultimul loc în Liga 2.

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 10:05 Campionat
Pe aceeași temă