Farul nu se mai oprește din umilințe nici cu Gache pe bancă: „Meciurile nu mai contează, iar motivația lipsește în totalitate”

Marius ANGHEL 04 May. 2015, 14:17 Campionat
Farul nu se mai oprește din umilințe nici cu Gache pe bancă:**

Nici măcar schimbarea antrenorul la Farul nu îi mai motivează pe jucători. Sâmbătă, în cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Seriei I a Ligii 2, echipa constănțeană a pierdut din nou la o diferență umilitoare, 2-4 la Berceni. Cum de retrogradare a scăpat ca prin urechile acului după retragerea Oltului, singura speranță de redresare a clubului de la malul mării e reorganizarea din vară.

„Marinarii” au fost siguri de cel de-al șaptelea eșec consecutiv după doar o jumătate de oră din meciul de la Berceni. Ilfovenii s-au distanțat la trei goluri în acest interval după ce a început practic jocul de la 1-0. Alin Pătrașcu l-a învins primul pe Olaru încă din minutul 1, iar Jugaru (20) și Enciu (30) au făcut ca diferența dintre cele două echipe să fie net superioară. Jianu a mai salvat din aparențe prin reușita sa din minutul 36.

La reluare, Jianu a demonstrat că este unul dintre puținii jucători care merită să rămână la Farul și din următorul sezon, atacantul trecându-și în cont încă un gol, în minutul 54. Însă speranțele jucătorilor lui Constantin Gache, aflat la debut pe bancă, pentru un egal s-au anulat la reușit de 4-2 a lui Văduva (87).

Victoria ilfovenilor i-a dus la 10 puncte de Farul Constanța, grupare care la cum evoluează trebuie să-i mulțumească Slatinei pentru că s-a retras din campionat, altfel speranțele unui succes în dubla de la barajul pentru evitarea retrogradării erau minime.

„Am început meciul practic de la 0-1. La acest scor însă, Grigoraș a ratat o mare ocazie, trimițând balonul în bară, singur cu portarul. Primele două goluri ale gazdelor au venit în urma unor șuturi din afara careului, la vinclu, imparabile. S-a făcut apoi 3-0, dar dubla lui Jianu a redus diferența la un singur gol. La 2-3, controlam jocul, însă o greșeală copilărească a dus la golul patru al gazdelor, iar meciul s-a terminat. Problema cea mai mare la noi este că meciurile nu mai contează, iar motivația lipsește în totalitate”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Constantin Gache, care nu mai contează pe serviciile mijlocașului Ionuț Cioinac, acesta nemaivenind la echipă.

În ultima etapă a play-out-ului, Farul primește vizita echipei CS Baloteși, iar ACS Berceni joacă tot acasă cu FCM Dorohoi.

ACS BERCENI        4
FARUL CONSTANȚA    2

A. Pătrașcu ”1, Jugaru ”20. A. Enciu ”30, Văduvă ”87 / M. Jianu ”36, ”54

I. Popescu – Dobrosavlevici, M. Popescu, E. Nicu (cpt.), V. Lică (L. Cristea 81) – Krausz, Al. Pătrașcu (R. Gheorghe ”88), Jugaru, C. Mihai (Scărlătescu ”55) – R. Văduva, A. Enciu
Rezerve neutilizate: C. Munteanu – R. Răducan, S. Petre
Antrenor: Adrian Mihalcea

Bg. Olaru (I. Dinu ”46) – Băjan, D. Ciobanu, Fl. Pătrașcu (cpt.), Szalkai – Al. Grigoraș (I. Plămadă ”40), M. Cârstoiu, Ochia, R. Neagoe (Vieru ”71) – M. Jianu, M. Enciu
Rezerve neutilizate: Giurgiu, Secuireanu, Cl. Popa
Antrenor: Constantin Gache

Stadion: Comunal (Berceni); Spectatori: 26; Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenți: Andrei Călușeru (Salcia) și Mihăiță Adrian Noroc (Botoșani); Jucătorul meciului: Epaminonda Nicu.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 04 May. 2015, 14:17 Campionat
Pe aceeași temă