Farul își prezintă lotul înaintea meciului cu Steaua

28 Feb. 2012, 16:24 Campionat
Farul își prezintă lotul** înaintea meciului cu Steaua

În atenția spectatorilor și reprezentanților media care doresc să participe la partida amicală dintre FC Farul și Steaua București, clubul de la malul mării a anunțat programul zilei de mâine care se prezintă astfel :

Ora 11:30 – Conferința de presă organizată de conducerea clubului FC Farul (Sala de conferințe – acces reprezentantii media)

Ora 12:15 – Prezentarea lotului de jucători al echipei FC Farul, pentru returul campionatului Liga a 2-a, Seria 1 (Teren FC Farul)

Ora 13:00 – Meci amical FC Farul – Steaua București (Teren FC Farul)

Ora aproximativă: 15:00-15:15 – Conferința de presă organizată de domnul Viorel Tănase, antrenorul principal al echipei FC Farul (Sala de conferințe – acces reprezentanții media).

Biletele pentru partida amicală dintre FC Farul și Steaua București se pun în vanzare la toate cele 6 case de bilete începand cu ora 10:00, iar fanii sunt rugați sa-și procure tichetele din timp. Intrarea generala este 10 lei.

Partida amicală dintre FC Farul și Steaua va fi arbitrată de o brigadă condusă de Eduard Ioniță, din Tulcea, ajutat de Sebastian Stoianof și Paul Dimancea.

Sursa: FC Farul

28 Feb. 2012, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă