„Farmecul vieții” face istorie!

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 15:52 Campionat

Sâmbătă la prânz, pe stadionul Astra din Ploiești, rapidiștii au întâlnit Unirea Tărlungeni, echipă aflată în premieră în liga secundă. Alb-vișinii erau considerați mari favoriți înaintea meciului, dar în teren lucrurile au stat total diferit. Brașovenii au fost puși bine în teren de Laszlo Balint și i-au surprins total pe giuleșteni.

În primele douăzeci de minute, cei de la Tărlungeni au ratat două ocazii mari de gol prin Elek și Marin. Însă inevitabilul se produce și oaspeții deschid scorul prin Marin, care reia cu capul din șase metri o centrare primită din partea stângă. Rapidiștii reacțioanează și încep atacurile furibunde la poarta lui Florin Iacob, care face minuni. Tânărul goalkeeper brașovean a reușit să facă meciul carierei, reușind să apere toate șuturile rapidiștilor, iar atunci când a fost depășit a fost salvat în două rândurii de bară.

L-a exasperat pe Pancu

În minutul 89, Florin Iacob a avut intervenția carierei, a reușit să scoată încredibil lovitura lui Daniel Pancu din cinci metri. După intervenția lui Iacob, veteranului rapidist nu i-a rămas decât să se închine și să se minuneze.

La meciul cu Tărlungeni s-a observat că rapidiștii au probleme cu pregătirea fizică și nu pot să evolueze din trei în trei zile.

În ciuda înfrângerii de sâmbătă, Rapid a terminat sezonul pe primul loc și sunt mari favoriți la promovare. În acest moment au acumulat 12 puncte pentru play-off și mai au de disputat încă trei meciuri importante cu Unirea Slobozia și CSMS Iași pe Giulești și cu FC Clinceni în deplasare.

RAPID BUCUREȘTI
UNIREA TĂ‚RLUNGENI
0-1

S. Marin ”31

Drăghia – I. Voicu, Al. Iacob, Săndulescu (Ciolacu ”67), N. Vasile – Doman, Selagea (V. Negru ”21), Pancu (cpt.), M. Martin (Al. Coman ”54) – Al. Ioniță II, Lukanovic
Antrenor: Viorel Moldovan

Fl. Iacob – Vlăsceanu, I. Șerban, R. Barbu, Dumbravă – Marcăș, Iaru –  Enceanu (Lita ”62), L. Nicolae (cpt.)(Al. Neculai ”89), S. Marin – Elek (A. Postolache ”90+2)
Antrenor:  Laszlo Balint

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 15:52 Campionat
Pe aceeași temă