Farcaș: „Noi am ratat oportunitățile avute, ei le-au transformat. Aici s-a făcut diferența”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 16:05 Campionat
Farcaș:**

Echipa Luceafărul Felix a fost întrecută sâmbătă, cu scorul de 2-0, la Pitești, de echipa locală, FC Argeș, în prima etapă a returului de campionat din Seria a II-a a Ligii a II-a.

Piteștenii au deschis scorul în minutul 25, prin Monel Cârstoiu, care l-a învins pe portarul D. Paul cu un șut de la 20 de metri trimis la colțul lung. După numai 10 minute însă, Alin Popa a majorat diferența cu o reluare din opt metri.

În repriza secundă, bihorenii au încercat să reintre în joc, dar Popescu, Ianc și Sg. Pop au irosit situații bune de a marca.

„Per ansamblu au fost două reprize diferite. Am început jocul cu trac și pe fondul a două nesincronizări în defensivă am primit golurile. După pauză, am jucat mai mult în jumătatea adversă, dar cele trei bune șanse de a marca le-am ratat. Cea mai mare șansă a avut-o Sebi Ianc, care de la șapte metri a șutat în bară. În timp ce noi am ratat oportunitățile avute, piteștenii le-au transformat. Aici s-a făcut diferența”, a declarat, la final, antrenorul echipei Lucefărul, Florin Farcaș.

Pentru Luceafărul au evoluat în acest joc: D. Paul – D. Muntean, Letan, Mintaș, A. Achim – Ov. Ghilea (55 G. Bogdan) – Fl. Neaga (52 Bundea), Haș, Ianc, C. Roșu (70 Sg. Pop) – Gh. Popescu. Antrenor: Florin Farcaș.

La gazde, FC Argeș, au jucat: F. Croitoru – Voicu, Vișa, Negoiță, Briceag – Al. Popa (60 Mirescu), Răuță, Cârstoiu (70 Dulcea), Manole (78 Drăgan) – M. Ion, Ivănică. Antrenor: Iulian Crivac.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă