Fără gol marcat în ultimele două jocuri, Ioan Ovidiu Sabău e încrezător că „U” Cluj va sprinta în ultimele partide din 2018. „De aici încolo putem să câștigăm tot”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 19:08 Campionat
Fără gol marcat în ultimele două jocuri, Ioan Ovidiu Sabău e încrezător că

„U” Cluj are o nouă șansă, la mijlocul acestei săptămâni, să se apropie de Petrolul și podiumul Ligii 2. „Șepcile roșii” joacă miercuri, de la ora 14:00, la Târgu Jiu, cu Pandurii, o echipă aflată la mijlocul clasamentului. Clujenii nu au marcat în ultimele două meciuri, remizând 0-0 atât cu Sportul Snagov, cât și cu CS Balotești, și vor să profite de pasul greșit făcut de echipa de la Ploiești la Clinceni, acolo unde astăzi a pierdut cu 1-2.

Pandurii pare să fi ieșit din seria negativă odată cu victoria de pe teren propriu cu Energeticianul (2-0) și remiza din deplasare de la ASU Politehnica (1-1), astfel că „U” Cluj nu va avea o misiune chiar așa facilă la Târgu Jiu.

Cu toate că Baloteștiul, un adversar din zona retrogradabilă, a reușit să încurce „U” chiar la Cluj, Ioan Ovidiu Sabău consideră că jucătorii săi pot obține maxim de puncte în meciurile rămase de disputat în 2018, cu Pandurii (d), Metaloglobus (d) și Chindia (a).

„Împotriva Baloteștiului a fost mai greu decât ne-am fi așteptat, dar acum suntem în fața unui nou meci dificil, cel cu Pandurii. Mergem la Târgu Jiu să câștigăm. Avem potențial, calitate, jucători valoroși, tot ceea ce ne trebuie pentru a ne îndeplini obiectivul. Consider că, de aici încolo, putem să câștigăm toate partidele rămase de disputat în acest an. Am mare încredere în băieți, sunt convins că împreună vom reuși să promovăm”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al Universității Cluj.

Înaintea etapei a 19-a, ultima a turului, Pandurii se află pe locul 9, cu 25 de puncte, iar „U” Cluj e pe poziția a 6-a, cu 35 de puncte.

Meciul de la Târgu Jiu, care se dispută miercuri, de la ora 14:00, pe terenul sintetic de lângă stadionul Municipal, va fi arbitrat de centralul Florin Andrei (Târgu Mureș) și tușierii Adrian Vornicu (Iași) și Ionuț Marius Bobe (Videle). Rezervă de arbitru este Constantin Alin Olaru (Râmnicu Vâlcea), iar observatori au fost delegați Silviu Crângașu (Ploiești) și Romeo Malac (Timișoara).

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Silviu Cristea (Universitatea Cluj)

 
 
Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 19:08 Campionat
Pe aceeași temă