Fără drept de apel, dar mai bine ca în prima etapă! Șoimii are 23 de goluri primite în două meciuri

Marius ANGHEL 13 Aug. 2016, 13:52 Campionat
Fără drept de apel, dar mai bine ca în prima etapă!** Șoimii are 23 de goluri primite în două meciuri

Primul meci din istoria comunei Șiria în Liga a 2-a nu a adus la stadionul Cetate mai mult de 50 de oameni și asta pentru că deznodământul era dinainte cunoscut. Se punea doar problema scorului la care juniorii Pâncotei vor pierde în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în cadrul etapei cu numărul doi.

După aspectul primei părți, se părea că – totuși – puștii arădeni vor scăpa ceva mai ieftin. Sigur, nu s-a repetat măcelul de la Afumați (0-16), dar oricum diferența e umilitoare. Vizitatorii au dat peste un portar Adelin Pașca foarte inspirat în primele 45 de minute. A scos patru – cinci goluri ca și făcute în fața lui Ene, Hadnagy, Huiban și Minciună, iar odată l-a salvat bara la capul aceluiași Hadnagy. Astfel că tabela a arătat doar 0-2 la pauză, după reușitele semnate Damian (10) și Hadnagy (37).

Covăsnenii au dorit să clarifice definitiv datele probleme și s-au distanțat decisiv pe tabelă, marcând nu mai puțin de patru goluri în decurs de 18 minute în debutul părții secunde. Huiban (54), Tofan (56), Hadnagy (59) și Ene (63) l-au învins rând pe rând pe tânărul Pașca. Au mai fost și alte ocazii destul de bune de a înscrie, încă o bară a lui Hadnagy, dar și un gol din penalty al jucătorului meciului, căpitanul oaspeților, Attila Hadnagy (78).

Șoimii: Pașca – Covaci, D. Dan (cpt.), Țugulescu, Morschl – Ștrengar – Farcaș, Dihel, Ursoi, Bogdan – D. Lung (Jurău ’65)
Director spotiv: Liviu Ilea

Sepsi: Niczuly – Dumbravă (Chiș ’46), Rz. Damian, I. Ursu, Țepeș – Jakab (Tofan ’52), M. Burlacu, Minciună, Huiban – Hadnagy (cpt.), D. Ene (I. Plămadă ’81)
Rezerve neutilizate: Fejer – Armando Mihai, Răduțoiu, Țuțu
Antrenor: Valentin Suciu

VEZI TOATE REZULTATELE înregistrate în ETAPA A DOUA A LIGII 2

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Aug. 2016, 13:52 Campionat
Pe aceeași temă