Falub: „Publicul poate fi cel mai bun jucător al nostru”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 16:46 Campionat
Falub:**

A doua deplasare a anului a fost cu noroc pentru fanii „textiliști”. Cei aproximativ 50 de arădeni care au parcurs cei 420 de kilometri până la Brașov și-au aplaudat călduros favoriții la finalul disputei cu Corona, punând și ei umărul la un succes ce s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru promovare.

Chiar dacă de data aceasta au avut rivali, adică o mică galerie a echipei gazdă, suporterii „Bătrânei Doamne” nu au avut probleme în a domina fondul sonor al confruntării de la poalele Tâmpei.

„Susținătorii noștri m-au lăsat fără cuvinte și astăzi, au fost foarte civilizați și au creat o atmosferă ce ne-a ajuta să câștigăm un meci foarte important. UTA începe să fie UTA pe care o știam și eu din anii când jucam fotbal și asta mai ales datorită suporterilor ei. Am mai spus-o, fanii pot promova această echipă dacă își doresc cu adevărat. Publicul poate fi cel mai bun jucător al nostru, cum s-a și întâmplat, de fapt, în aceste prime etape ale returului și ne așteptăm să se întâmple și cu FC Olt”, a precizat Adrian Falub, antrenorul arădenilor la finalul întâlnirii de pe arena „Carpați” din Brașov.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 16:46 Campionat
Pe aceeași temă