Falcă – „dat afară din Arad” de suporterii utiști. Țălnar: „Păcat că nu ați terminat stadionul”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2017, 15:10 Campionat

„Exilul” echipei favorite la Șiria a fost taxat pentru prima oară la scenă deschisă de galeria UTA-ei. Spre finalul partidei de ieri, după ce Brașovul a marcat și golul doi, fanii din peluză au cântat celebrul refren: „Ghiță Falcă pleacă din Arad, du-te înapoi la Brad!”, dar l-au și numit pe primarul Aradului „o mizerie”.

Dincolo de disconfortul deplasării aproape 30 de kilometri până în comuna de la poalele Cetății într-o dimineață de duminică, susținătorii „roș-albilor” au sesizat la rândul lor că și gazonul arenei „Otto Greffner” are bubele sale. Au fost situații în care mingea s-a oprit în apă ca urmare a ploii căzute în ultimele 24 de ore, la una dintre aceste faze Petre fiind în poziție clară de gol la mijlocul primei părți.

Laurențiu Roșu nu și-a luat niciun moment ca alibi suprafața de joc, una – totuși – străină pentru o echipă ce joacă acasă, atâta timp cât de la începutul stagiunii de primăvară, jucătorii săi au efectuat doar două antrenamente la Șiria. „Rezultatul și jocul nostru slab nu au fost provocate de gazon, Brașovul a jucat pe același teren. Am vrut să construim, cu Reșița, de exemplu, am pasat fără probleme, a fost același gazon și atunci. Ei au avut un avantaj pentru că au marcat repede, nu dăm vina pe gazon, jocul nostru nu m-a mulțumit, mai ales în prima repriză”, a menționat antrenorul „roș-albilor”.

De cealaltă parte, Cornel Țălnar chiar a lăudat condițiile de joc întâlnite în comuna lui Slavici. „Am rămas plăcut suprins de gazon cu aceste ploi, dar și de stadion. Și comuna e superbă, păcat, totuși, că nu ați terminat stadionul de la Arad. Terenul e mai bun ca pe >, cred că acum acolo era mocirlă și nu prea puteam juca. Așa că am rămas surprins de tot ce am găsit aici, de condiții, de curățenie, felicitări primarului și celor care se ocupă de baza sportivă”, a precizat antrenorul „stegarilor”.  

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 20 Mar. 2017, 15:10 Campionat
Pe aceeași temă