EXCLUSIV: FC Maramureș revine la Baia Mare!

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 21:35 Campionat
EXCLUSIV:** FC Maramureș revine la Baia Mare!

Zvonul cum că FC Maramureș se va întoarce pe arena „Viorel Mateianu” a prins contur de câteva zile, chiar președintele Hotico susținând că a făcut o cerere la Primărie în acest sens. Din informațiile pe care le avem la această oră, primarul băimărean Cătălin Cherecheș a ajuns la un acord de principiu cu conducerea clubului FC Maramureș U Baia Mare, urmând ca primul meci acasă disputat pe arena din localitate să fie cel din etapa a VI-a contra celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Înțelegerea dintre cele două părți prevede ca din vara anului viitor, FC Maramureș Universitar Baia Mare și FC Municipal Baia Mare, aceasta din urmă fiind echipa de Liga a IV-a fondată în acest sezon de Primărie, să fuzioneze. Momentan, echipa Primăriei ocupă primul loc în seria Sud cu șase victorii din șase meciuri și un fabulos golaveraj 67-7. Printre jucătorii care evoluează la FCM Baia Mare se află foști jucători ai echipei lui Hotico, cum ar fi Lovasz, Iațu, Ernszt, Drule sau Brata, ultimul reușind o triplă în ultima etapă, 9-0 cu Unirea Sisești.

Vă reamintim pe această cale, că până acum, elevii lui Romulus Buia au jucat meciurile de acasă la Zlatna, cu Corona Brașov, scor 1-1 și la Bistrița, cu Damila Măciuca, scor 0-2.

Articol scris de Paul URSACHI și Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 21:35 Campionat
Pe aceeași temă