EXCLUSIV: Erik Lincar, principal la CS U Craiova!

Mihai Andries 29 Jun. 2013, 15:25 Campionat
EXCLUSIV:** Erik Lincar, principal la CS U Craiova!

Erik Lincar (34 ani) va fi noul antrenor al CS Universitatea Craiova, echipa sprijinită de Primăria condusă de Olguța Vasilescu! Primăria Craiovei a ales să sprijine noul club, CS Universitatea, în colaborare cu Mihai Rotaru, patronul firmei Rotary Construcții SRL. Numele care compun staff-ul tehnic sunt ținute în mare secret, dar este clar că Erik Lincar va fi, fără îndoială, noul tehnician principal al CS U Craiova!

În urmă cu un an, Lincar a impresionat la o altă echipă din Oltenia, Damila Măciuca, pe care a promovat-o în eșalonul secund, unde a lăsat-o la finalul turului pe un onorabil loc 4. În finalul sezonului trecut, Lincar a ajuns la Tulcea, unde nu a reușit promovarea cu Delta. Lincar a mai avut o performanță la activ, promovarea echipei din Mangalia în eșalonul secund. Staff-ul tehnic va fi prezentat săptămâna viitoare, la Craiova, într-o conferință de presă.

Activitatea noului club va fi condusă de Pavel Badea, dar și de impresarul Ionel Codoban, care este un apropiat al lui Lincar. Codoban este cel care i-a ajutat pe cei de la Oțelul să transfere mai mulți jucători și să-și formeze o echipă care a reușit să câștige anul trecut titlul și Supercupa României. De altfel, Codoban este cel care l-a determinat pe fostul stelist să preia funcția de antrenor, cei doi fiind buni prieteni.

Codoban și Lincar s-au ocupat în ultima săptămână de cooptarea jucătorilor, astfel că lotul este deja încropit, peste 22 de fotbaliști cunoscuți acceptând verbal să vină la Craiova.
Obiectivul echipei CS U Craiova va fi promovarea imediată în primul eșalon. Interesant este faptul că Lincar se va lupta pentru promovare și cu fosta sa echipă, Damila, care acum este pregătită de Claudiu Niculescu.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 29 Jun. 2013, 15:25 Campionat
Pe aceeași temă