Erik Lincar: „Multor echipe le va fi greu la Pîncota”

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 15:20 Campionat
Erik Lincar:**

Echipa din Zăvoi a jucat exact cum a anticipat antrenorul arădean Dan Cuedan. Vîlcea a fost combinativă și fotbaliștii ei au controlat bine minge, inclusiv pe spații mici, iar cum alb-negrii au făcut totul să nu piardă ritmul, au rezultat dueluri încinse. Forța ofensivă a trupei lui Erik Lincar a crescut mai ales în ultima jumătate de oră, când tânărul antrenor i-a trimis pe teren pe puternicii Coman și Nkongue. Ultimul a fost și omul zilei pentru vîlceni, cu golul egalizator.

„Felicit echipa Șoimii Pîncota pentru punctul obținut, sper ca în meciurile de acasă să câștige cât mai multe puncte! Multor echipe le va fi greu aici, din motive pe care le cunosc și care rămân pentru mine. Să nu vă gândiți la arbitraj sau la teren. Am avut câteva situații bune, păcat că n-am reușit să concretizăm în prima reprizăm când atacantul meu a rămas singur cu portarul. Am primit gol din fază fixă, capitol la care echipa gazdă știam că e periculoasă, e bine că am reușit să egalăm. Ne-am mai creat ocazii, le-am irosit, dar, per total, e bine pentru începutul de campionat. Ne așteaptă două meciuri grele, cu Mioveni și Poli, vrem să ne luăm punctele. Pîncota poate spera, și orice echipă trebuie să spere, că ajunge în play-off”, a sintetizat antrenorul CSM-ului.

„Echipele din serie sunt echilibrate, fiecare are atuul ei. Cu siguranță îmi doream să câștig, așa cum îmi doresc la toate deplasările, consider că am o echipă care joacă bine în deplasare. Pe viitor, asta îmi propun”, a adăugat fostul stelist, originar din Oradea.

Sursa: SportArad

 


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă