EXCLUSIV: Epurări la Buftea! Căpitanul Tutunaru e pe listă!

Mihai Andries 08 Nov. 2012, 23:02 Campionat
EXCLUSIV:** Epurări la Buftea! Căpitanul Tutunaru e pe listă!

Tocmai când lucrurile păreau că au început să meargă bine la Buftea, după ce echipa revenise pe stadionul din orașul ilfovean, iată că au apărut și primele semne de discordie, în principal din cauza meciului cu Dinamo II, pierdut sâmbătă cu un sec 2-4!

Primul care a abandonat corabia a fost portarul Hăisan, cel care a dezamăgit cu prestația din meciul mai sus menționat. Asta ținând cont că mulți dintre cei prezenți la meci s-au întrebat de ce acesta nu a fost schimbat , dat fiind că oricum a evoluat slab, dar a și lăsat impresia că ar fi accidentat. Hăisan nu s-a mai prezentat la echipă și în acest moment ilfovenii rămân cu trei portari: Baruch, Plopeanu și Marius Ion, primul și ultimul fiind veniți de la Chiajna, dar la distanță între ei.

Lista schimbărilor s-a completat azi cu alte trei nume, două dintre ele fiind ale unor veterani ai echipei. Astfel, căpitanul Tutunaru (foto) și cu „Matteo” Dorobanțu, dar și cu Irinel Găman, ajuns la Buftea pe filiera Dinamo au fost anunțați după antrenamentul de azi că sunt scoși din lot. Demn de remarcat că următorul meci al ilfovenilor este de abia pe 17 noiembrie la Târgoviște.

Prin excluderea celor trei și plecarea lui Hăisan, Kiriță și cu Bădoi rămân doar cu un lot de 20 jucători din care trei sunt portari!


Articol scris de Florin PĂ‚TRAȘCU
Foto Gabriel FLUERARIU

Mihai Andries 08 Nov. 2012, 23:02 Campionat
Pe aceeași temă