„Este un meci pe care îl așteptăm de trei luni”

06 Sep. 2012, 14:52 Campionat

În cadrul conferinței de presă, desfășurată astăzi, la Stadionul „Flacără” din Năvodari, premergătoare meciului Săgeata – CS Buftea de sâmbătă, 8 septembrie, antrenorul gazdelor, Aurel Sunda a declarat: „Este un meci pe care îl așteptăm de trei luni, ne-am pregătit bine în această vară și așteptăm cu încredere jocurile oficiale. Sperăm, să facem același joc bun, ca în prima etapă, când am învins în deplasare, pe Dinamo II București, cu 3-0 și să obținem o nouă victorie pentru a ne mulțumi suporterii și a răspunde, condițiilor foarte bune pe care ni le oferă Primăria Năvodari. Nu îl vom putea folosi pe fundașul Bold, suspendat după eliminarea din meciul susținut în Cupa României dar avem un lot bine structurat și ne bazăm pe toți jucătorii, nimeni, nefiind titular sau rezervă”.

Autor a două goluri, în partida din etapa inaugurală, mijlocașul Vali Apostol a menționat: „Suntem convinși, că nu va fi un meci ușor dar vom aborda partida cu încredere pentru a obține cele trei puncte. Eu voi căuta și la acest meci să înscriu dar chiar dacă nu voi reuși, important este ca echipa să facă un joc bun și să câștige. După o pregătire de vară foarte bună, sperăm să avem o serie cât mai mare de victorii.”

Partida Săgeata Năvodari – CS Buftea este programată sâmbătă, de la ora 11 iar intrarea spectatorilor pe Stadionul „Flacăra” va fi gratuită.

Articol scris de Cătălin DONOSE

06 Sep. 2012, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă