„Este necesar să ținem capul sus pentru că abia de acum încep meciurile importante”

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 20:00 Campionat

Unirea a bifat cu FC Botoșani a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu. Greu de digerat și, mai ales, greu de explicat. Totuși, antrenorul Marin Dună a găsit argumente  pentru pasa proastă a echipei sale.

„Până la primirea  golului doi, ambele echipe au manifestat teamă de adversar. După ce am primit acel gol care nu știu dacă a fost sau nu valabil, s-a rupt echilibrul. Noi nu avem jucători de mare experiență care să poată reveni foarte repede. Este necesar să ținem capul sus pentru că abia de acum încep meciurile importante pentru noi, cu echipele din a doua parte a clasamentului. Ca punctaj suntem în grafic. Mai e de lucrat la joc, dar trebuie să ne uităm și la adversarii pe care i-am avut până acum. Putem sau nu putem să ne comparăm cu ei? Ca și lot vorbesc…” a comentat Dună

Pentru că la noi meseria de antrenor impune foarte des schimbarea locului de muncă, l-am întrebat pe Marin Dună dacă își simte postul amenințat dupa această suită de eșecuri.

„Acest lucru nu depinde de noi antrenorii, ci de conducere. Trebuie făcută o evaluare a muncii depuse, trebuie văzut dacă punctajul obținut până acum este corespunzător cu șase etape înainte de finalul campionatului. Au venit aceste meciuri cu echipe valoroase, care au în componență jucători ce pot face diferența, echipe cu care, repet, noi nu putem să ne comparăm la ora actuală.” s-a confesat tehnicianul Unirii.

 

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă