Marin Dună: „Sunt convins că vom veni cu puncte de la Tulcea”

Mihai Andries 14 Apr. 2013, 14:00 Campionat
Marin Dună:**

Unirea Slobozia a ratat șansa de a urca pe locul 6 în clasament și a depăși campioana de toamnă Sportul, după ce a pierdut la limită sâmbătă meciul cu CS Otopeni disputat pe teren propriu.

Antrenorul Unirii Slobozia, Marin Dună, a găsit cu greu explicații pentru evoluția sub așteptări a echipei sale: „Linia de fund a început timorată, iar după aceea s-a timorat toată echipa. Trebuie să ținem capul sus, să o luăm de la capăt și să aducem puncte din deplasare. Este totuși frustrant că nu reușim să facem puncte acasă. Este adevărat că am întâlnit o echipă experimentată, cu fotbaliști care au multe jocuri la nivelul ligii a doua, dar asta nu scuză faptul că am pierdut.”

Totuși el a păstrat o doză de optimism pentru partida de runda viitoare cu Tulcea, chiar dacă va avea defensiva decimată: „Vom căuta soluții pentru deplasarea de la Tulcea, am încredere în jucătorii care vor intra în locul suspendaților și sunt convins că vom veni cu puncte de acolo. Jucătorii trebuie să conștientizeze că este nesar să câștigăm în continuare puncte pentru că, deși suntem pe o poziție liniștitoare, putem tinde mai sus. În meciul cu Botoșaniul trebuie să se descătușeze pentru că nu este nicio presiune: nimeni nu le-a spus că trebuie să promoveze, nimeni nu le-a luat capul că au pierdut puncte acasă și prin urmare trebuie să fim pozitivi în tot ceea ce facem pe teren.”

 

Articol de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 14 Apr. 2013, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă