Eșec îngrijorător pentru Pandurii! Echipa lui Bogoi a pierdut din nou pe teren propriu: „Nu ne pică bine această înfrângere. Toți suntem vinovați”

Pandurii Târgu Jiu a suferit a doua înfrângere consecutivă din acest an pe teren propriu și a rămas în 2019 doar cu egalul obținut, etapa trecută, la Mioveni. Adversara Daco-Getica București s-a impus, sâmbătă la prânz, cu scorul de 2-0 și s-a apropiat la două puncte de echipa gorjeană aflată fix la mijlocul clasamentului.

După o jumătate de oră de joc anost, oaspeții au deschis scorul în finalul primei reprize, prin lovitura de cap a lui Eugen Nica, din centrarea lui Mușat. Partea secundă a fost mai animată, cu ocazii de ambele părți, cele mai mari fiind trecute în dreptul gazdelor, care au trimis balonul în două rânduri în bara laterală, prin Brînzan (56) și Blejdea (71). Oaspeții s-au desprins pe tabelă în minutul 78, când Raphael Stănescu a înscris, cu latul, din centrarea lui Călințaru. 

Din minutul 65, la Pandurii a redebutat atacantul Dodoi, revenit la echipă după periplul de un an de la CFR Cluj și Sfântu Gheorghe. Acesta n-a adus însă suflul scontat în ofensiva echipei Pandurii. La primul joc din 2019 s-a aflat și golgheterul Tudoran, care în primele două runde din acest an a acuzat unele probleme medicale. Introdus la pauză, acesta a părut mai mult cu gândul la viitoarea sa echipă Rapid București, cu care a semnat deja contractul ce va intra în vigoare din vară. În ideea de a nu se accidenta, Tudoran s-a ferit la unele faze de contactul cu adversarul, aspect sesizat și de antrenorul Bogoi, care i-a reproșat acest lucru.

Bogoi: „Nu ne pică bine această înfrângere”

„Am avut altă atitudine la Mioveni. Acum am jucat slab, mai ales în prima repriză. În partea a doua am avut câteva ocazii. Nu ne pică bine această înfrângere. Ne dorim să luăm maximum de la fiecare joc, dar facem în continuare greșeli. Vina este a tuturor, nu numai a jucătorilor. Au plecat mulți titulari în iarnă, au venit numai tineri. Îl aștept să fie la capacitate maximă și pe Dodoi, îl aștept și pe Tudoran”, a declarat Bogoi.

Întrebat dacă, după această înfrângere, are emoții în privința retrogradării, Bogoi a oferit un răspuns tranșant: „Emoții am încă de la începutul campionatului!”.

După rezultatele din primele trei runde ale acestui an, echipa sa a ajuns la patru puncte de retrogradare, după ce, în iarnă, se afla la șapte lungimi de locul 16, ultimul care duce în Liga 3.

PANDURII TÂRGU JIU – DACO-GETICA BUCUREȘTI     0-2
Eugen Nica 43′, Raphael Stănescu 78′

Al. Costache – Nic. Cotolan, Rob. Gheorghe, Dănescu, Al. Vasilescu – Laur. Tudor (Dodoi 65′), Brînzan (cpt.) – Trancă (Tudoran 46′), Al. Vodă, Blejdea – P. Popescu (Raiciu 46′)
Rezerve neutilizate: Mih. Cotolan – Draca, Rob. Bratu, Hery Kim
Antrenor: Adrian Bogoi
Eliminat: Mihai Cotolan 27′ (roșu direct, din postura de rezervă)

Gavrilaș – Călințaru, Cotigă, Motroc, Mușat (cpt.) – Eug. Nica, D. Cîrjan (Mih. Stancu 62′), Tudorică, Raph. Stănescu, Rob. Grecu (Isvoranu 87′) – Nsiah (Măd. Martin 72′)
Rezerve neutilizate: – Rob. Neacșu, Bustea, I. Prodan, Rz. Prodan
Antrenor: Marius Baciu
Eliminat: George Gavrilaș 84′ (roșu direct)

Stadion: Municipal – sintetic (Târgu Jiu – Gorj); Arbitru: Andrei Lucian Țiții (Șura Mică – Sibiu); Asistenți: Călin Cimponeriu (Lugoj) și Alexandru Filip (Timișoara).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă