Ene: „Am driblat pe toată lumea, până la urmă m-am driblat și pe mine”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 16:53 Campionat
Ene:** „Am driblat pe toată lumea, până la urmă m-am driblat și pe mine

Apostrofat de suporteri, în urma ocaziilor irosite, atacantul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, a avut o ieșire necontrolată la adresa tribunei. Atacantul a ținut să-și ceară scuze spectatorilor pentru gestul necugetat.

Atacantul de 21 de ani al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, a trecut de câteva ori pe lângă gol în meciul cu FC Bihor, însă acesta nu a ales cele mai bune soluții pentru finalizare. Contestat de spectatorii care au luat parte în tribunele Stadionului 1 Mai, în număr mare, aproximativ 1500 de oameni, în momentul în care a ieșit din teren, acesta a avut un gest necontralat. Tânărul atacant regretă ieșirea nervoasă, cauzată de frustrare.

„Îmi cer scuze față de toți spectatorii pentru că am făcut un gest inacceptabil. O să-mi asum responsabilitatea și voi suporta consecințele, oricare ar fi ele, nu trebuia sa fac asta, orice s-ar fi întâmplat. Din cauză că nu am reușit să marchez am avut această ieșire. De trei ani, de când sunt la Alro, acum la FC Olt, nu cred că a fost meci în care să nu fiu înjurat. Îmi cer scuze față de toată lumea, într-adevăr așa este în fotbal, când ratezi ești huiduit, iar când marchezi ești aplaudat. Îmi pare rău pentru gestul meu”, a declarat atacantul.

„Dacă marcam, altfel era desfășurarea partidei”

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, spune că nu a fost vorba de lipsă de concentrare, ci pur și simplu nu a luat cea mai bună decizie pe moment, irosind, din cauza unor driblinguri repetate, o ocazie enormă de gol,la 0-0,  după ce trecuse inclusiv de portar.

„Nu a fost lipsă de concentrare, am driblat pe toată lumea, până la urmă m-am driblat și pe mine, îmi asum responsaibiltatea, dacă marcam altfel era desfășurarea partidei. Multe nu sunt de spus, când pierzi trebuie să lași capul în jos. Pregătim bine jocul cu UTA, sperăm să obținem un rezultat bun, să îndreptăm lucrurile”, a mai spus Ene.

FC Olt Slatina întâlnește, etapa următoare, în deplasare, UTA Arad, formație ce luptă pentru promovare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 16:53 Campionat
Pe aceeași temă