Elevii lui Pană au sărit la gâtul arbitrului

02 May. 2009, 18:41 Campionat
Elevii lui Pană au sărit la gâtul arbitrului

Brigada de arbitri a meciului de la Roman a avut nevoie de escortă la finalul întâlnirii dintre Lotus și Cetatea. Imediat după ultimul fluier al centralului Florin Miron, elevii lui Marian Pană s-au năpustit asupra arbitrilor cărora le-au cerut socoteală.

 

"Arbitrajul cred că a fost echidistant. Poate s-ar fi impus acordarea unei lovituri de la 11 metri și pentru noi în prima repriză dar vreau să-i dau crezare arbitrului, care a fost mai aproape de fază", a comentat Ioan Radu prestația "fluierașilor" din meciului de azi.

 

Incidentele de la finalul partidei de la Roman nu au rămas fără urmări pentru gazde. Legitimațiile de joc al fotbaliștilor Ivașcă și Bucuroaia au fost reținute, situația celor doi urmând a fi discutată la Comisia de Disciplină, fiind șanse mari ca aceștia să fie suspendați două etape. În afara lor, Marian Pană nu știe dacă va putea conta în partida de miercuri, de la Giurgiu, pe aportul jucătorilor care s-au accidentat azi.

 

De altfel, fostul tehnician al Cetății a avut mari emoții la finalul întâlnirii, când a fost chemat în cabina arbitrilor. Pană a crezut inițial că centralul Florin Miron va trece în raport că el a avut comportament nesportiv față de brigada de arbitri însă a scăpat cu fața curată.

 

„Așa mi se întâmplă mie de fiecare dată. Eu am intervenit doar pentru a aplana un conflict iscat în teren”, a spus Pană. Un alt incident de la finalul partidei i-a avut ca artizani pe Claudiu Sevaciuc și Ion Coman. Între fundașul sucevenilor și atacantul gazdelor a avut loc în schimb dur de replici însă cei doi au fost potoliți repede.
 

 

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

02 May. 2009, 18:41 Campionat
Pe aceeași temă